MIKUL Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Cześć W Połowie maja będę przebywał w w/w miejscowości. Nie ukrywam że chciałbym pomachać przy okazji kijem. Może ktoś coś doradzi ? Chciałbym pouganiać się za pstrągiem i kleniem w gre wchodzi mucha (początkujący) i spin. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś nakierował, zaznaczył gdzie warto, może pomógł w doborze przynęt. Za każdą wskazówkę będę wdzięczny. Może Bystrzyca Dusznicka ? Jeżeli zły dział, proszę modów o moderację Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Fajny zalew jest niedaleko w Radkowie .Łowiłem tam pstrągi ponad 30 lat temu Ale jak jeżdżę w Góry Stołowe, to często odwiedzam ten zalew , dla pięknych widoczków, bez kija i wiem ze woda jest zarybiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 http://jerkbait.pl/topic/94514-kotlina-k%C5%82odzka-i-okolice/?hl=%2Bkotlina+%2Bk%C5%82odzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artxyz Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Np. Nysa Kłodzka. Okolice Barda więcej kleni, Kłodzko w górę więcej pstrągów. Fotka z odcinka "no kill" sprzed kilku dni: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariusz Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Cześć Michał, jak tam połowy w okolicach Polanicy ? widziałem w środę wieczorem kogoś w parku szachowym z muchówką, trenowałeś ? PozdrawiamDarek Edytowane 26 Maja 2019 przez dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi