admin Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Cześć, Właśnie w przerwie obiadowej zakupiłem dwie gazetki WŚ 1/2007 (artykuł o szpulkach multiplikarów ) oraz WMH. W tej drugiej można znaleźć dawno temu zapowiadany Jig master. Jestem ciekawy jak wasze wrażenia PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Cześć,Oglądaliście? Przyznam szczerze, że ja tak. Film bardzo, bardzo przyjemny. Tomek Krysiak przedstawia tajemnice łowienia na gumowe przynęty - relax'a. Poza tym dużo dobrych ujęć z holów w Szwecji. Osobiście podoba mi się konwencja zapraszania gości do filmów WMH. Dla mnie film na 5. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 luksaj Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 czesc, do jakiej gazey byl dolczony film? jak cos to zamowie sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wędkarstwo Moje Hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 rozumiem ze numerek styczniowy? nie widzialem nigdzie jeszcze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 @luksaj, @Yeah dokładnie to Wędkarstwo Moje Hobby nr 23/2006 Swoja droga to Jig Master i King Of The Jerkbait to dwa najlepsze filmy z calej serii....oczywiscie moim skromnym zdaniem . Jezeli beda isc w tym kierunku to bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 benito Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Fajny ten film, lecz chyba za bardzo nasiakniety teoria Moim zdaniem najlepszy jest film o tytule Szlakiem troci i lososia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 tak o łosośkach fajne było,lubie filmy z rybami łowionymi w Polsce,a sposób na sandaczesuper ryby w Polsce,znaleść łowisko w polsce to wyczyn,a w szwecji,to norma.Fajne dla oka ,ale szkoda,że mazury maja takie wody ,ale ryb niet .niestety takie czasy,żeby zobaczyć film z holem ryby trza z kamerą za granice grzać.lubie turystykę wędkarska ale u Nas powinno być lepiej.pozdrohasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 @Hasior, ...znaleść łowisko w polsce to wyczyn,a w szwecji,to norma... - moim zdaniem tak nie jest, bo jeżeli w Polsce byłoby więcej ryb to także byłaby to norma. Nie można porównywać rybostanu obu państw bo są zgoła odmienne. U nas też kiedyś było mnóstwo szczupaków, niestety ludzie załatwili sprawę... W Szwecji, szczególnie na dużych zbiornikach, znalezienie dobrych łowisk wcale nie jest normą i nie jest takie łatwe. Często trzeba się bardzo natrudzić aby dobrze połowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 racja @rognis_oko, ale w Szwecji szukasz w wodzie czegoś co jest w tej wodzie, i tylko się przemieściło ,a w Polsce szukasz i szukasz a nawet nie wiesz, czy TO COŚ(PIKE 100cm ) jest w tej wodzie fakt nasz naród woli zjeść rybę niż na niej zarobić(turystyka) ,jak to robią Skandynawowie. W Polsce na Mazurach np. , Dargin i nie tylko, przez 2tygodnie się trudzisz, i nic Ci z tego trudu, a w Szwecji trudzisz sie i zawsze coś Tak jakoś się rozmarzyłem o Polsce Mlekiem i miodem płynącej, tj, Szczupakiem i okoniem płynącej :)a jeszcze 10 lat temu jak miałem 15lat szczupaki z mazur takie po 80-90cm łowiłem, bez kłopotu, a dziś wyć się chce , teraz to już wspomnienia z młodości, od 12 lat wypuszczam złowione ryby dobrze ,że jest takich C&R coraz więcej,niestety prawie zawsze młodzi, no ale do nich świat należy.pozdrorozmarzony hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JohnnyJohn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Film fajny, i dla wytrawnych łowców ( piękne ryby i duże przede wszystkim) dla początkujących- dobry film instruktażowy. Oglądnąłem ze dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ja nie moge tej gazety nigdzie znaleźć u mnie w mieścinie, może ktoś wrzucić gdzies filmik do sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 29 grudnia oglądałem ten film tuż przed ........ pewnym zabiegiem w Golubiu ! Niestety nie skupiłem sie na oglądaniu. Myślami byłem gdzies daleko, napewno nie na rybach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 no ok, dorwalem ostatni egzemplarz gazetki w empiku, film calkiem fajny, troche za bardzo przypomina reklame.fakt ze calego jeszcze nie obejrzalem, ale zaraz to naprawie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Właśnie w przerwie obiadowej zakupiłem dwie gazetki WŚ 1/2007 (artykuł o szpulkach multiplikarów
) oraz WMH. W tej drugiej można znaleźć dawno temu zapowiadany Jig master. Jestem ciekawy jak wasze wrażenia
Pozdrawiam
Remek
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi