Wędkarz87 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Natknęliście się może chłopaky na rozbierane zdjęcia w/w stelli z 2008 roku?Jeśli tak to proszę o wklejenie linku bądź namiary,ciekaw jestem jak ten model wygląda w środku i jak wypada przy Twinku SW '09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 1978 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 http://www.stripersonline.com/t/647666/shimano-stella-sw-the -review Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 To już widziałem,ale dzięki.Liczyłem na zdjęcia wielkości 4000 PG... Swoją drogą co za maszyna... Tą w rozmiarze 20000 można by było samochód wyciągnąć jakby się nad wodą w błocie zakopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Poszukaj na youtube, tam powinieneś coś niecoś znaleźć i będziesz mógł ocenić wielkość maszynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam,ja sie dołączę do watku,jak juz jest typowo swpg,jako ze posiadam swpg z 2001r,to chciał bym co nieco sie dowiedzieć,o tej z roku 2008,jaka jest miedzy nimi róznica(lub to samo)pasownosc korb(gwin,i uchwyt nie lubie tej gulały)szpul,czy az tak bardzo mogło sie cos polepszyc,w tej z 08r czy to tylko nowy dizajn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi