Guzu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 A to pytanie skieruj do producenta...My (spolecznosc jerkbait.pl) mamy, jak na razie, minimalny wplyw na to wedlug jakich kryteriow projektuje i produkuje kolowrotki Shimano w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Mysle że My jako spolecznosc Jerkbait musimy to zmienic i wyslac stosowny list do Shimano w ktorym wyrazimy sie jasno ze zle to robia A Ty jakim kolowrotkiem krecisz nad rzeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Pownienes uzyc czasu zle to robili.Bo model FA (2002) zostal zastapiony TP 05 na rynek japonski. A na inne rynki to nie wiem, bo mi sie nie chce sledzic Czym ja krece nad rzeka ? To zalezy jakimi przynetami jakie ryby lowie Mam Shimano 4000 .Mam Daiwe 2500.Mam tez Aveta MXL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja zawsze mialem krecioły w wielkosci 2500 jazie klenie w Bystrzycy lapalem to spokojnie wytrzymalo i lekkie Ale teraz chce troche na Odrze poszalec - chociaz nie przepadam za takimi duzymi rzekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi