Sławomir Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) Natknołem się na artykuł o morskich dziwnych zwierzątkach z którymi nie chciałbym się zetknąć . Człowiek jeszcze dość dużo nie widział , można wejść na stronę autora i obejzeć trochę więcej https://fotoblogia.pl/13090,potwory-z-morskich-glebin-istnieja-niesamowite-zdjecia-rybaka Edytowane 5 Maja 2019 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Nawet kokon obcego złowił. Większości bym do ręki nie wziął nawet jakbym wiedział że martwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Co się zobaczyło już się nie odzobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Osobiście nie jestem bojący ale tak jak Kamil do ręki bym tego nie wzioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Ale przeżywacie. Kilka zdjęć z dorszami w wybitnie niekorzystnych dla nich pozach, karmazyn z wywalonym pęcherzem pławnym, podnawka i kilka innych głębinowych gatunków ryb. Wielkie mi halo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Na tego robaka co jest na filmie to łowiłem w Chorwacji rybki. Trzeba mu odciąć łeb bo gryzie ,potem kroi się go na kawałki które mocno krwawią. Brało na to wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Jestem przyzwyczajony do takich widoków - podobne mordy chodzą po moim osiedlu ...nawet potrafią bełkotać... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi