mart123 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Czy ktoś może się podjąć tej przeróbki? Z tym, że czasu jest mało, kruca bomba. Dwa tygodnie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Uderz do któegoś z forumowych twórców wędek. Może się uda do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gladki Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Temat wielokrotnie był przerabiany na różnych forach - gra nie warta świeczki, bardzo czasochłonna (wysokie koszty) robota i efekt, który może być wysoce niezadowalający - zmiana akcji kija, wagi etc... Gorąco odradzam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Losowy efekt - bardzo często w ogóle niemożliwy ze względu na brak miejsca na wystarczająco sztywny spigot w części szczytowej po przepołowieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart123 Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Dzięki wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi. Macie rację, takie przeróbki to loteria, choć miałem kiedys spinning Shimano tak przerobiony przez Daniela z X-rods i efekt był "żyleta".Mój obecny problem polega na tym, że dawno nie miałem mojej pstrągowej muchówki w ręce, która okazała się 3-składem a ja potrzebuję 4. Pytanie jak można zapomnieć, że się ma 3 a nie 4 skład pozostawię bez odpowiedzi, sam nie wiem. W tym miejscu dziękuję Arkowi Troutmasterowi, który zadeklarował pomoc i odpowiedni patyk mi pożyczy. Są w tym światku jeszcze Koledzy przez duże "K". Dzięki Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi