Krzysztof-P Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 (edytowane) Drodzy Forumowicze, polecacie jakąś dobrą aplikację na smartphona z wykazem łowisk? Znalazłem "wedkuje.pl" z "Sklep Play", ale może coś znacie innego, lepszego? Proszę o poradę.Często podróżuję po Polsce, z wędką w bagażniku. Chciałem od czasu do czasu połowić, legalnie i bez tracenia mnóstwo czasu na ustalanie lokalizacji łowiska, kontaktu do jego gospodarza, info co można, a co nie, ile i komu i na jakie konto wpłacać opłatę, jaki to akwen, PZW, PZW spec. czy komercja, co tam jeszcze pływa, itp. Dzięki. Edytowane 6 Maja 2019 przez Krzysztof-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Kiedyś była rozwojowa aplikacja "zimorodek" ale czy jest wspierana i co się z nią dzieje to nie wiem - musiałbyś sprawdzić. P. S. Autora nie znam i nie biorę odpowiedzialności jeżeli są tam jakieś śmieci (czytaj wirusy) [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-P Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Dzięki za info. Wgrałem. Antywirus Norton powiedział, że "brak informacji", nie może stwierdzić czy bezpieczna. A ochrona Sklep Play stwierdziła, że aplikacja ok. Zawartość przetestuję (obu) w praktyce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi