Eryk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Kompletuje mój pierwszy zestaw castingowy multiplikator już mam abu c3 4601 a teraz poszukuje wędki do 100g w cenie około 300 zł choć może być taniej.Będe jej głównie używał do salmo slider 10 i 12 oraz salmo fatso 10 i 14 tonące i pływające..łowiska na których będe łowił do porośnięte zatoki max głębokość do 2 m.Myślę że mi doradzicie. z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 proszę: http://www.ravenfishing.pl/pl/products/drapiezniki/1821_spin ningi/i_t_t_bertus_rozemeijer/provoker_rods/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dzieki zobacze bo mam do raven 5 min drogi.Ale chetnie poczekam na jeszcze inne propozycje zastanawialem sie nad dragonem gudie select jednoczesciowym do 100g nowosc na 2012 tylko niewiem czy wart swojej ceny.niewiedzialem ze wedki rozemeijera so takie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Jeżeli ten Guide Select miałby kosztować ~450zł to wolałbym kupić St Croix Premiera albo skontaktować się z pracownią i za cenę niewiele większą mieć jakiegoś Batsona. Nie pisałem o tym wcześniej bo określiłeś budżet na 300zł, a w takim przypadku przekraczamy go o 50% na Dragona lub 100% na St. Croixa lub pracownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a gdzie tego st.croix'a można dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Z Premierów można brać tylko pod uwagę modele HF do 70-80 g . A może Triumpha Musky TRM70MHF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a ty co bys mi doradził tak do 100g do 300zł choć może być nieco więcej a gdzie w ogóle można kupić st croixa bo na ebayu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Na pewno u Żbika lub w Corona fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 dzięki temat uważam za zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 to pochwal się co kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dzięki temat uważam za zamknięty Witam, a chciałem Ci zaproponować moją nową Abu Vendetta cw. 60-100g ale nie zdążyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 już kupilem http://www.ravenfishing.pl/pl/product/drapiezniki/1821_spinn ingi/i_t_t_bertus/provoker_rods/itt627/ a to abu to w jakiej cenie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 to jak już masz kijka to możesz podzielić się spostrzeżeniami dla potomnych będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wykonany bardzo dobrze a jak go nad wodą przetestuje to napisze coś więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi