michi666 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Co tam się dzieje na tym jeziorze ?? Może jakieś podpowiedzi na co najlepiej lub jak ??? i np. w których miejscach próbować. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Hej,kilka lat temu łowiło się sporo ryb 50-70 cm. Trafiały się 80-90.Teraz łowi się takie na oko 40-45 cm. Kolega trafił jedną większą 1 maja - było tam kilku znajomych poza mną i na tyle osób, znających łowisko od lat uważam, że kiszka. Miałem ryby w okolicy głównego kąpieliska na wysokości barów, na głębokości 3-5 m, i czasem trafiały się po drugiej stronie przy trzcinach - jak od plaży przepłyniesz przez środek po prostej. Ale reguły nie ma więc jak tam będzie cisza to szukaj.....wszędzie A łowienie głównie w toni ze względu na roślinność. Woda bardzo czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Jeżdżę tam od kilku sezonów. Jest drobny szczupak i okoń. Szczupaczka jest trochę, ale coś grubszego (powyżej 70 cm) to rzadkość - u mnie średnio jedna większa ryba na sezon cały była. K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi666 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michi666 Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Słyszałem właśnie ze to teraz ciężkie łowisko , tym bardziej dno zarośnięte. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi