MALIN. Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Witam wędkarską brać !!! Czy widział, któryś z kolegów kolegę Czermina, bo zaczynam się martwić i tu chodzi naprawdę o niego, już te 105 zł , które przelałem jakoś przeboleję myślę, że poszukujących może być więcej. Martwimy się Czermin o Ciebie , odezwij się !!! Edytowane 23 Października 2017 przez MALIN. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Może zapił .... wstydzi się i zbiera złotówki żeby oddać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Pewnie uzbierał kasę na bilet i wyjechał za lepszym chlebem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Może zapił .... wstydzi się i zbiera złotówki żeby oddać ... niech sprzeda butelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 2 lata temu już odwalił taki numer, ale mu wybaczyłem. Wszystko przysłał, ale teraz ślad zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Pracował lub nadal pracuje w Raven Fishing, może jest tu ktoś od nich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Dobry temat do programu Trudne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Zadzwoń do Ravena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Pracuje cały czas. Wydaje mi się, że ostatnio był gdzieś na wyjeździe wędkarskim. Może tym był/jest spowodowany brak kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xibi Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 To odświeżę temat zakupiłem, przynętę od Czermina 05.06.2018 i cisza, pisałem do niego kilka razy i nic nie odpowiada. Może ktoś ma z nim kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Hej Panowie,W czasie wyprzedaży nadałem ok 30 przesyłek z których wartość niektórych przekraczała 400 pln. Byłem święcie przekonany, że wszystko dotarło i gra ale dziś o poście powiadomił mnie kolega i wysłałem wiadomość do trzech osób, które jeszcze nie otrzymały towaru. Nie jestem tutaj stałym bywalcem, stykam się z branżą w wielu innych płaszczyznach.Najmocniej przepraszam- mieszanka w postaci zepsutego auta, konieczności dwóch wyjazdów, szczytu sezonu oraz członka bliskiej rodziny w szpitalu sprawiły że przez moment nie myślałem o jerkbaicie. W razie pytań i wątpliwości rekomenduje kontakt telefoniczny- 511 073 336 Przy okazji- każda z osób w stosunku do której miałem jakiekolwiek opóźnienie zwykle dostawała towar z gratisami, które niejednokrotnie przewyższały wartość zamówienia. Nie oczekuję wybielania mnie- jestem mega zalatanym człowiekiem, w ogłoszeniach publikuję info o możliwości wysyłek dwa razy na tydzień ale byłbym wdzięczny za dopisanie w jaki sposób sprawa się wyjaśniła. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Witam kupowal ktos w ostatnim czasie od ww. Pana. Zakupilem woblery 3 tygodnie od wplaty i brak kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Po raz 20 chyba już ten temat jest wałkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Rowniez mialem problem z kontaktem przez jerkbait. Przez Facebooka bez problemu. Zdaje mi sie, ze kol. Czermin w profilu na jb.pl ma podane imie i nazwisko- po wpisaniu w fb skontaktowalem sie z łatwoscia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Rowniez mialem problem z kontaktem przez jerkbait. Przez Facebooka bez problemu. Zdaje mi sie, ze kol. Czermin w profilu na jb.pl ma podane imie i nazwisko- po wpisaniu w fb Podalbys mi na pw . Bo mi nie wyswietla nic w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Pewnie, napisz do mnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 W razie pytań i wątpliwości rekomenduje kontakt telefoniczny- 511 073 336 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi