Skocz do zawartości

Sprzedajacy Czermin

MALIN.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wędkarską brać !!!

Czy widział, któryś z kolegów kolegę Czermina, bo zaczynam się martwić i tu chodzi naprawdę o niego, już te 105 zł , które przelałem jakoś przeboleję myślę, że poszukujących może być więcej. Martwimy się Czermin o Ciebie , odezwij się !!!

Edytowane przez MALIN.
  • Like 1

• 8 miesięcy temu...

Hej Panowie,

W czasie wyprzedaży nadałem ok 30 przesyłek z których wartość niektórych przekraczała 400 pln. Byłem święcie przekonany, że wszystko dotarło i gra ale dziś o poście powiadomił mnie kolega i wysłałem wiadomość do trzech osób, które jeszcze nie otrzymały towaru. Nie jestem tutaj stałym bywalcem, stykam się z branżą w wielu innych płaszczyznach.

Najmocniej przepraszam- mieszanka w postaci zepsutego auta, konieczności dwóch wyjazdów, szczytu sezonu oraz członka bliskiej rodziny w szpitalu sprawiły że przez moment nie myślałem o jerkbaicie. 

W razie pytań i wątpliwości rekomenduje kontakt telefoniczny- 511 073 336

Przy okazji- każda z osób w stosunku do której miałem jakiekolwiek opóźnienie zwykle dostawała towar z gratisami, które niejednokrotnie przewyższały wartość zamówienia. Nie oczekuję wybielania mnie- jestem mega zalatanym człowiekiem, w ogłoszeniach publikuję info o możliwości wysyłek dwa razy na tydzień ale byłbym wdzięczny za dopisanie w jaki sposób sprawa się wyjaśniła.

• Like 5

• 10 miesięcy temu...

Rowniez mialem problem z kontaktem przez jerkbait. Przez Facebooka bez problemu.

Zdaje mi sie, ze kol. Czermin w profilu na jb.pl ma podane imie i nazwisko- po wpisaniu w fb skontaktowalem sie z łatwoscia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk