jacekp29 Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Witam Zaczęły się nocne wyprawy sandaczowe idąc z dzieckiem po 17 spotkałem dwóch mistrzów udających się w stronę Wisełki z dużą gumą skończyło się na ostrej wymianie poglądów i próbie dodzwonienia się do PSR I POLICJI BEZSKUTECZNIE DO PSR mam pecha nigdy nikt nie odbiera czy to w Warszawie,Pułtusku,Siedlcach jutro podjadę na rzeczną i pogadam co by jakieś wieczorne patrole puścili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nawet jakby przyjechali do ci mistrzowie mówiliby, że próbują złowić klenia/jazia/okonia, i niestety z tego co mi wiadomo psr/policja nie mogłaby nic im zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kilka sezonow temu rozmawiałem z policjantem rzecznym. Przekonal mnie o tym ze ma w rece argumenty, gdy widzi niedozwolona przynete w danym okresie. Pamietam ze konkretnie mnie połozyl na lopatki, iz wystarczy mu spojrzec na zestaw i wali do sadu Grodzkiego z wygrana. Czy to kwiecien czy styczen..On .Nie potrzebuje zadnych swiadkow, tnie rowno.Bardzo sympantyczny policjant. Namierzyl mnie noca dwukrotnie na nocnym wedkowaniu, czatujac z noktowizorem - a ja polujacy na szczzycie juz zapomnianych przez kłusoli glowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Kilka sezonow temu rozmawiałem z policjantem rzecznym. Przekonal mnie o tym ze ma w rece argumenty, gdy widzi niedozwolona przynete w danym okresie Nie ma takiego miasta, jak niedozwolona w danym okresie przynęta. Nawet jeśli do sądu grodzkiego sprawa trafi, to tylko ciemniak mógłby zostać ukarany. Jedynie instytucja biegłego sądowego w sprawach wędkarstwa mogłaby trochę pomóc. Ale trochę, bo wszystko się zmienia i przecież kilkanaście czy kilkadziesiąt lat temu niewielu się nawet śniło, ze jazia na spinning można..Ale fajnie, że na swej drodze spotkałeś takiego oddanego jedynie słusznej sprawie policjanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Miejmy nadzieje ze moze kiedys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Na szkierach można szczupaka i inne drapieżniki łapać cały rok i nie robią problemów. Jak ktoś siedzi całą zimę i przekłada przynęty nie ma się co dziwić że chce poczuć rybę na kiju. Wiadomo w celach konsumpcyjnych zabronione ale czysto sportowych.... http://www.szkiery.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na szkierach można szczupaka i inne drapieżniki łapać cały rok i nie robią problemów. Jak ktoś siedzi całą zimę i przekłada przynęty nie ma się co dziwić że chce poczuć rybę na kiju. Wiadomo w celach konsumpcyjnych zabronione ale czysto sportowych.... http://www.szkiery.com/ A w USA strzela się do karpi z łuku.I ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 I... nie tylko Eh kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A kiedyś do INDIAN z pistoletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na szkierach można szczupaka i inne drapieżniki łapać cały rok i nie robią problemów. Jak ktoś siedzi całą zimę i przekłada przynęty nie ma się co dziwić że chce poczuć rybę na kiju. Wiadomo w celach konsumpcyjnych zabronione ale czysto sportowych.... http://www.szkiery.com/????o co kaman???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Obserwuje zycie uwaznie i powiem tak , tylko skuteczna propaganda moze cokolwiek zmienic w temacie klusownictwa , dziennikarze i kler to najlepsze zrodla tej propagandy , psr i policja po prostu nie da rady tak jak nie dawala rady do tej pory . Jest to glebsza mysl moja w tym temacie , ktorej to nie bede rozwijal .... bo sie moze i tak za daleko posunalem piszac ta mysl i nic cholera nie pilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi