Gadget Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ja miałem prościej, od dziecka ryby, wędkarstwo i wszystko co dotyczy ryb mnie interesowało. Cel był jeden, UWM Olsztyn i kierunek Rybactwo! I tam ekipa takich świrów jak ja!! Piękne czasy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Najlepsze studia, to studia nagraniowe \m/ https://youtu.be/d8I9SDhe3zw Edytowane 11 Maja 2019 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Medycyna- i duży prestiż, i duże pieniądze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Jest jeden kierunek studiów, po którym 100% absolwentów ma pracę. Dodatkowo sporo wolnego czasu i chyba mało kto z "branży" narzeka Wiecie jaki ? Brat niech idzie do seminarium 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Jest jeden kierunek studiów, po którym 100% absolwentów ma pracę. Dodatkowo sporo wolnego czasu i chyba mało kto z "branży" narzeka Wiecie jaki ? Brat niech idzie do seminarium To oczywiście jest wyjście. Ale niełatwe. Chociażby dlatego, że spora część ma jednak powołanie do pracy w Kominternie niż w duchowieństwie Edytowane 11 Maja 2019 przez mohave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmac5 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 (edytowane) Dwa kierunki skonczylem (mgr mgr inz inz ) ... i co z tego ??? Jak teraz czlowiek w gownie po uszy siedzi ( branza wodno kanalizacyjna ) ... a tak powaznie to brat niech sie wezmie za robote czym wczesniej zacznie tym szybciej zostanie specjalista w danej dziedzinie ... Kiedys ktos mi powiedzial : nie wazne co robisz w zyciu, wazne zebys robil to zajebiscie Edytowane 12 Maja 2019 przez radmac5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 SGH - finanse lub metody ilościowe , wszyscy sobie radzą i zarabiają raczej więcej niż mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi