jaaro76 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 (edytowane) Pogratulować dla organizatorów za czujnośćJa osobiście nie rozumiem takich typów .Dlamnie zawody to sprawdzenie samego siebie na tle innych Edytowane 10 Maja 2019 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Dlatego ja jeżdżę już tylko na klubowe,towarzyskie zawody gdzie w rodzinnej atmosferze, wzajemnej pomocy i formule fair play rywalizuje się o symboliczne nagrody.. Im wieksze nagrody tym wieksza pokusa.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Draństwo...Jak dla mnie to zero litości... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Na tych zawodach też jest przyjemnie i wesoło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Na tych zawodach też jest przyjemnie i wesoło pytanie brzmi jak było na poprzednich zawodach[emoji848] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Tak sobie pomyślałem po zeszłorocznym "garminie" ,skoro można trenować przed zawodami,a panowie sędziowie nie pofatygowali się nawet aby sprawdzić bakisty przed wypłynięciem drużyn,to albo mają to głęboko w d...., albo zwycięzca został już wyłoniony!Sposób na przekręt jest prosty-wystarczy jednej z drużyn dać miarkę na trzy dni przed zawodami...Przykre to wszystko,ale niestety prawdziwe!Dziękuję SERDECZNIE za takie zawody,gdzie na wstępie wita się "KWIAT POLSKIEGO WĘDKARSTWA" , a później się ten kwiat d....a w cztery litery! https://www.youtube.com/watch?v=67BtYuT8tb0 Edytowane 11 Maja 2019 przez cyprys19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ale co poniektórzy nasi mistrzowie wędkarscy tak chyba mają gdzieś niedawno czytałem że na jakiś zawodach karpiowych rangi światowej ktoś łowił na 3 haki na jednej wędceZwyciężaj albo zdychaj???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Tak z ciekawości. Czy takie zdarzenie na zawodach można byłoby podciągnać pod art.286 KK jako próbę oszustwa w celu osiągnięcia korzyści majątkowej ? Bo pewnie na tych zawodach nagrody były wartościowe ( nie wiem, nie sprawdzałem). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Pytanie za 100 pkt. Czy śledziki są na jerku? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebowski12 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 50000 gotówką plus nagrody... Czyli warto kombinować... ???? Tak z ciekawości. Czy takie zdarzenie na zawodach można byłoby podciągnać pod art.286 KK jako próbę oszustwa w celu osiągnięcia korzyści majątkowej ? Bo pewnie na tych zawodach nagrody były wartościowe ( nie wiem, nie sprawdzałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Kapitalizm pełno giembo ???? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Powinni tam wpierdol dostac od innych(przepraszam za wyrazenie).... wiecie ze oni w zeszlym roku tez wygrali te zawody? Łajba za kilkadziesiąt tysięcy i inne.... a zrobili doklanie to samo... polecam wrocic do zdjęc z manyfika 2018- takie same wałki z rybami robili.... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Nie interesuje mnie tematyka zawodów wędkarskich.Ale publiczne nawoływanie do linczu ?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Na pewno Ci panowie (celowo z małej) powinni mieć zakaz wjazdu na każde zawody w Polsce... dożywotnio. Takie akcje psują to hobby niemniej niż kłusole... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 We wrześniowych zawodach sledzie wygrały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Nie interesuje mnie tematyka zawodów wędkarskich.Ale publiczne nawoływanie do linczu ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 To nic nie robić ? Pogłaskać po głowie i zadać pokutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Grubo widzę, tym bardziej że w zeszłym roku wygrali. Kto wie czy też nie podłożyli ryb. Najlepszy filmik na fejsie, gość mówi że przyznali się do winy bo dostali takie ultimatum. Za chwilę dodaje żeby nie dostać dyskwalifikacji hahahaha no kur....zero jakiegokolwiek honoru. Człowiek by tam się zapadł pod ziemie na kilometr żeby nikt nie spojrzał w oczy, a ten na lajciku Niech im dowalą konkretną karę finansową, a potem "publiczny lincz" hahahaha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Czy znęcanie się nad zwierzętami nie jest przestęstwem? Czy organizatorzy powiadomili odpowiednie służby?Ci panowie należą do jakiegoś koła raczej. Wydaje mi się, że istnieją sądy koleżeńskie. Powinni ich wy***ać na zbity pysk z PZW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Tak z ciekawości. Czy takie zdarzenie na zawodach można byłoby podciągnać pod art.286 KK jako próbę oszustwa w celu osiągnięcia korzyści majątkowej ? Bo pewnie na tych zawodach nagrody były wartościowe ( nie wiem, nie sprawdzałem).W tym roku pula za 1 miejsce 100.000 (50tyś gotówki + fanty),Nawet te zeszłoroczne się nie przedawniły i jeśli są uzasadnione podejrzenia, to organizator powinien złożyć zawiadomienie Edytowane 11 Maja 2019 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Czy znęcanie się nad zwierzętami nie jest przestęstwem? Czy organizatorzy powiadomili odpowiednie służby?Ci panowie należą do jakiegoś koła raczej. Wydaje mi się, że istnieją sądy koleżeńskie. Powinni ich wy***ać na zbity pysk z PZW. Akurat z Pazernych Zabójców Wód to lepiej samemu się wywalić . Zwycięzcy zawodów jeśli dopuścili się nadużycia to powinny być wyciągnięte konsekwencje. Jednak uważam że niestosowne jest nawoływanie do linczu i wydawanie wyroku ,to prawo sądów i to organizatorzy powinni się pofatygować do stosownych organów, zgłosić podejrzenie popełnienia przestępstwa. A zawody no cóż jak ktoś tego potrzebuje to jego sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 (edytowane) Ja na zawody jeżdżę i jeździł będę ,bo to świetna okazja na spotkanie naprawdę wspaniałych ludzi,a taką "patologię" jak w tym przypadku powinno się karać na miejscu skróceniem paznokci o 3cm,tak jak oni skrócili ten ogon! Bo pewnie każdy z nas chciałby przegrywać z lepszymi od siebie,a nie z "oszustami,czy sędziami"!Odkąd zacząłem jeździć na zawody moje umiejętności i wiedza wędkarska znacznie się poprawiły,bo niestety internet nas wszystkiego nie nauczy! Staram się jednak omijać imprezy,na których nie do końca wszystko jest czytelne. I nie piszcie proszę ,że jeździ się tylko "po NAGRODY" , bo znam ludzi którzy to robią dla "prestiżu" ,a nagrody to drugorzędna sprawa. Edytowane 11 Maja 2019 przez cyprys19 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Akurat z Pazernych Zabójców Wód to lepiej samemu się wywalić . Zwycięzcy zawodów jeśli dopuścili się nadużycia to powinny być wyciągnięte konsekwencje. Jednak uważam że niestosowne jest nawoływanie do linczu i wydawanie wyroku ,to prawo sądów i to organizatorzy powinni się pofatygować do stosownych organów, zgłosić podejrzenie popełnienia przestępstwa. A zawody no cóż jak ktoś tego potrzebuje to jego sprawa.Paweł pytanie pierwsze. Nie należysz do PZW...bo się wywaliłeś?Paweł pytanie drugie...gdzie Ty w moim poście znajdujesz nawoływanie do linczu, bo odnoszę wrażenie ,że skoro cytujesz moją wypowiedź to i do niej się odnosisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ze związku wywaliłem się już dawno do wędkowania jest mi potrzebna karta wędkarska którą wyrobiłem w starostwie. Przez przypadek jak sądzę ,egzamin na tzw kartę zdaje się w kole wędkarskim zamiast przed urzędnikem w starostwie .A przytyk był do wywalania z PZW ,raczej to nie były zawody związkowe i nawoływanie w sprawie przynależności "zwycięzców" tej organizacji jest raczej nie na miejscu.Ale jeśli poczułeś się urażony to przepraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi