TodomeyII Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ja wiem że w pl biznes słabo się kręci ale żeby tak wywindować ceny to już lekka przesada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Nic dziwnego. Wszak Polska to kraj miodem i mlekiem płynący. PS. Znalazłem niezłą promocję Kupiłem po 10 sztuk każdego modelu. Na giełdzie jerkbaitowej zbiję majątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Wczoraj ktoś z Polski wygrał na loterii Eurojeckpot 190 milionów. I to są ceny właśnie dla niego ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Te ceny to już od pół roku takie wiszą :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Te ceny to już od pół roku takie wiszą :-)Albo i dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Dokładnie. Tak czy inaczej czy zrobisz kij czy gotowy z croixa to.trzeba posypać blisko 1500. Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 11 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Nie czytałeś, że inflacja ruszyła? Wenezuela rulez, na koniec minionego roku 1,7 mln % inflacji, prognoza na koniec tego roku 31,9 mln % inflacji. Więc niedługo te ceny mogą być mocno okazyjne ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi