Herman Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Witam. Czy ktoś z szanownych Kolegów miał już przyjemność łowienia nowymi multikami ABU- Revo? Jeżeli tak to chętnie posłuchałbym opinii na ich temat- jak są wykonane, jak siedzą w ręku, jak pracują? Czy są wykonane in Sweden czy może bardziej na wschód?Jak wypada porównanie ich z innymi multikami w tej klasie? Interesują mnie wszelkie opinie. Herman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Cześć,Ja miałem i łowiłem Revo. Po dwóch wyjściach nad wodę szczęśliwym posiadaczem stał się Rognis. Zbiorę myśli i napiszę co i jak bo to ciekawa konstrukcja. Powiem tak - współczynnik jakości do ceny jest chyba obecnie najlepszy na rynku PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 OK Remku, to ja poczekam na Twoją opinię , nnych Kolegów oczywiście też. Interesuje mnie też jak wypada ten kołowrotek w porównaniu np. z Metanium XT lub innymi znanymi maszynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 O to ja tez się pisze na tą opinię, jak wypada w porównaniu z nieśmiertelnym curado do łowienia przynęami ok 2oz??Tak akurat lookam za jakimś multi do takich przynęt i średniego castingu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dobrze, to przygotuję kilka zdjęć i jakiś krótki opisik co mi się podobało a co nie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Porównując cenę do jakości i użyteczności, to jest chyba najlepszy multiplikator jaki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi