tomex11 Opublikowano 29 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Teraz wyniar szczupaka 60 cm i wyniar sandacza takze 60 cm i mozna wziazc jedna rybe laczone z boleniem i brzana, a do tego na Zegrzu i Narew numer 7 czyli tam gdzie lowie obowiazuje gorny wyniar szczupaka 90 cm i sandacza 85 cm... Zobaczymy co wynysla w nastepnym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Niech wymyślą więcej kontroli zamiast zarybień, przy takich wymiarach ryba sama da sobie radę tylko jej trzeba dać na to szanse. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 30 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Mariusz79 dokladnie tez tak mysle ,ze przy takich wymiarach , gdyby kazdy przestrzegal regulaminu to nie trzeba by zarybiac bo same by sie rozmnazaly ,a i ladne szczupaki bysmy lowili... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazdar Opublikowano 20 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Niech wymyślą więcej kontroli zamiast zarybień, przy takich wymiarach ryba sama da sobie radę tylko jej trzeba dać na to szanse. Z tym się zgodzę. W moim regionie nie brak zarybień jest problemem a brak kontroli. Łowie na Wodach polskich to widziałem 2 kontrole w roku ale tylko wędkarzy z brzegu. Mimo, że Państwowa Straż Rybacka przyjechała z łodzią. Jakoś nie chce im się wodować. No a turyści jak już złowią skróta to beretują jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Z tym się zgodzę. W moim regionie nie brak zarybień jest problemem a brak kontroli. Łowie na Wodach polskich to widziałem 2 kontrole w roku ale tylko wędkarzy z brzegu. Mimo, że Państwowa Straż Rybacka przyjechała z łodzią. Jakoś nie chce im się wodować. No a turyści jak już złowią skróta to beretują jak leci. Ja łowie na Wiśle PZW w Toruniu od prawie 30 i widziałem 2 kontrole z czego jedna dotyczyła mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi