Kayleigh Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam dzisiaj na rybach zgubiłem to małe koło zębate które jest osadzone pod szpula na tej metalowej pałeczce, chciałem zapytać czy mogę gdzieś to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Napisz kolego jaki to konkretnie kołowrotek i kliknij zgłoś z prośbą o przeniesienie to moderator przeniesie zapytanie do bardziej konkretnego wątku bo teraz to nic nie wiadomo poza tym, że zgubiłeś elementy terkotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kayleigh Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 DAM Quick Camaro 630FD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Mam chyba od starych niskopółkowych Shimano...a nóż będzie pasować ?Tymoteusz, zmierz "stopkę szpulki" - tą część którą szpula opierała się o tę zębatkę.Będzie wiadomo czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Witam dzisiaj na rybach zgubiłem to małe koło zębate które jest osadzone pod szpula na tej metalowej pałeczce, chciałem zapytać czy mogę gdzieś to kupić?Na każdym bazarze, pójdź z młynkiem i sprawdź czy zębatka z najtańszego będzie pasowała. Mi też kiedyś zatonęło to kółko i znalazłem jakiegoś szrota sprzed lat w swojej szufladzie, który miał idealnie taką samą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi