Skocz do zawartości

Zakup lampki na biurko

Małkociniak

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko.

Wymagania:

-lampka do pracy

-dużo światła, najlepiej neutralnego coś około 4000 – 5000 K

-Lampka ma być estetyczna w kolorze czarnym – srebrnym

Może ktoś z forumowej braci poleci coś co przetestowałPotrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko.

Żeby nie zaśmiecać " Cafe" podłącze się do tematu.

Koledzy wybieram się do sklepu i może któryś z was doradzi jakie masełko naturalne mam kupić ?

Chodzi o to ,że będzie smarowane na chlebek ,ale pod baleron. Oczywiście mam swoje ulubione i świetnie pasuje jako podkład pod pasztetową,ale nie do końca jestem przekonany czy pod baleron się nada?

Z góry dziękuję za pomoc!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Uffffff ......Ten świat zmierza do SAMOZAGŁADY!!!

• Like 13

Zgodnie z regulaminem niemal każdy wątek w cafe może być zamieszczony co nie znaczy, że każdy powinien być zamieszczany ;) Co do lampki to mi najlepiej idą te z winem :blink: , a tak trochę poważniej to nie wyobrażam sobie zakupu lampki do pracy bez jej uprzedniego obejrzenia na żywo  :) Mało tego, kiedyś jak nocami sporo się klikało to nawet rozmiar klawiatury, a potem lapa brałem pod uwagę, aby mi ramię lampeczki oświetlało to co chciałem, a nie pół pokoju.

Potrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko.

Lampy, podobnie jak wszystko inne na tym świecie, oczywiście mają swoje forum  :lol:

https://www.lighting.pl/forum/viewforum.php?f=7

Zapewne wystarczy trochę poczytać i wyjdzie na to, że lampka na biurko w cenie poniżej 10 tys. to bezużyteczny szajs i badziew ;)

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 3

Żeby nie zaśmiecać " Cafe" podłącze się do tematu.

Koledzy wybieram się do sklepu i może któryś z was doradzi jakie masełko naturalne mam kupić ?

Chodzi o to ,że będzie smarowane na chlebek ,ale pod baleron. Oczywiście mam swoje ulubione i świetnie pasuje jako podkład pod pasztetową,ale nie do końca jestem przekonany czy pod baleron się nada?

Z góry dziękuję za pomoc!

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Uffffff ......Ten świat zmierza do SAMOZAGŁADY!!!

Pod baleron tylko powidła ze świni.

• Like 1