Małkociniak Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Potrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko.Wymagania:-lampka do pracy-dużo światła, najlepiej neutralnego coś około 4000 – 5000 K-Lampka ma być estetyczna w kolorze czarnym – srebrnymMoże ktoś z forumowej braci poleci coś co przetestowałPotrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Ty tak poważnie? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Może taka? Albo taka: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Są też fajne rowerowe 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Petzl tikka będzie idealna. Nie zajmuje miejsca na biurku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Żeby nie zaśmiecać " Cafe" podłącze się do tematu.Koledzy wybieram się do sklepu i może któryś z was doradzi jakie masełko naturalne mam kupić ?Chodzi o to ,że będzie smarowane na chlebek ,ale pod baleron. Oczywiście mam swoje ulubione i świetnie pasuje jako podkład pod pasztetową,ale nie do końca jestem przekonany czy pod baleron się nada?Z góry dziękuję za pomoc! ;) ;) ;) ;) ;)Uffffff ......Ten świat zmierza do SAMOZAGŁADY!!! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Wiedziałem, że tak będzie ...aha, aha (samozagłada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Podam ci na priv jakie masełko jest super, "tylko nie mów nikomu" Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Wyślesz Marcinowi link do filmu "Ostatnie tango w Paryżu"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Podam ci na priv jakie masełko jest super, "tylko nie mów nikomu" Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaZa późno!Poszedłem na kompromis i kupiłem majonez. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 cholera, a szukaliśmy tylko lampeczki na biureczko. Faktycznie samozagłada ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Zgodnie z regulaminem niemal każdy wątek w cafe może być zamieszczony co nie znaczy, że każdy powinien być zamieszczany Co do lampki to mi najlepiej idą te z winem , a tak trochę poważniej to nie wyobrażam sobie zakupu lampki do pracy bez jej uprzedniego obejrzenia na żywo Mało tego, kiedyś jak nocami sporo się klikało to nawet rozmiar klawiatury, a potem lapa brałem pod uwagę, aby mi ramię lampeczki oświetlało to co chciałem, a nie pół pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Potrzebuję porady w kwestii zakupu lampki na biurko. Lampy, podobnie jak wszystko inne na tym świecie, oczywiście mają swoje forum https://www.lighting.pl/forum/viewforum.php?f=7 Zapewne wystarczy trochę poczytać i wyjdzie na to, że lampka na biurko w cenie poniżej 10 tys. to bezużyteczny szajs i badziew Edytowane 14 Maja 2019 przez Krzysiek Rogalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Żeby nie zaśmiecać " Cafe" podłącze się do tematu.Koledzy wybieram się do sklepu i może któryś z was doradzi jakie masełko naturalne mam kupić ?Chodzi o to ,że będzie smarowane na chlebek ,ale pod baleron. Oczywiście mam swoje ulubione i świetnie pasuje jako podkład pod pasztetową,ale nie do końca jestem przekonany czy pod baleron się nada?Z góry dziękuję za pomoc! ;) ;) ;) ;) ;)Uffffff ......Ten świat zmierza do SAMOZAGŁADY!!!Pod baleron tylko powidła ze świni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Pod baleron tylko powidła ze świni. Bez bimberu ? ! A fuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Z tego wszystkiego kupiłem świecę dziękuję za motywację do zakupu.https://allegro.pl/oferta/okazja-swieca-swieczka-dlon-hand-fuck-you-zloty-8075748507 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 O, to się dobrze składa bo mamy dla Ciebie lampę do kompletu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi