admin Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Cześć,Do Świąt już całkiem blisko. Powoli zaczyna się udzielać nastrój. W niektórych domach, nie bym był podglądaczem, widziałem już pierwsze, ustrojone choinki. O co chcielibyście prosić Mikołaja (Gwiazdora)? Dajcie znać, chętnie posłucham. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Maciek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mikołaja poproszę o dużo szczęście w nadchodzącym nowym sezonie 2007. Spełnienia wędkarskich marzeń. Dobrych wyników w Szwecji itp. Ze sprzętu to Shimano Calcutta Conquest 201 i 51S. <_< No i najważniejsze, metrowego szczupaka lub szczupaków Oby przyszły sezon 2007 był najlepszym sezonem jaki do tej pory mieliście i oby spełniły się wam wasze wędkarskie marzenia. Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 1. Zdrowia2. Braku deszczy i wiatrów w takiej ilości jak ostatnio3. Twojego opisu Abu Revo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ZDROWIA i rybnych wód! jesli chodzi o ryby to zycze nam / sobie by nasze miejscowki ciagle byly tylko nasze, by nikt ich nie zadeptal, nie wydal i nie rozpowszechnial na lewo i prawo. z innej beczki - jeszcze wczoraj, zyczylbym sobie skonczyc rozwazania na temat maszyny do nowego kija ktory chyba jeszcze w tym roku zawita pod moj dach kolejnym prezentem mial byc kijek o ktorym wspomnialem wyzej swietnej atmofsery, nie tylko w domu, ale i tu na forum. by na sie razem dobrze przebywalo i byśmy zawsze chętnie tu zagladali. o 50 przez wrodzoną skromność nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 1. Zdrowia dla mojej rodziny i dla mnie;2. Z wędkarskiego punktu widzenia - trochę moralizatorsko - aby w Polsce złożyło się cudownie kilka czynników, które spowodują, że wreszcie zacznie się odradzać rybostan. Nie będę ich wymieniał, bo każdy ma chyba swój pogląd na tę sprawę - chodzi mi o efekt.3. Tak ogólnie - aby było normalnie, szczególnie w naszym pięknym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 majster Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Mam identyczne życzenia jak Marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wszystkim na portalu chciałbym życzyć częstego bywania nad wodą i satysfakcjonującej ilości przyzwoitych ryb . Sobie z kolei zakupu dobrego kijka na pstrągi, z którego byłbym zadowolony - pod scorpiona 1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Drogi Mikołaju dla nas wszystkich chcę rybnych wód, straży rybackiej z wypasionymi łodziami i noktowizorami, wycieczek zagranicznych wędkarzy na ryby do Polski, monitoringu Łososia na większą skalę,tj(więcej rzek) większe wymiary ochronne, mniejsze limity, sztucznej inteligencji dla działaczy PZW, więcej C&R , mniej C&E (złap i zjedz),mniej śmieci nad woda, miej wydr, mniej obstawionych gruntówkami główek, mniej tych co im ryby biorą na same kotwice, więcej looooong castów, mniej bród, a dla mnie Zdrowia bym mógł tego wszystkiego dożyć ,bo na sprzęt prędzej czy póżniej zarobię aha jeszcze czy Mikołaj mógł by załatwić, żeby Właściciel krowy w miejscowości Rakowo nad Wisłą, trzymał ją na uwięzi, bo zawsze jak jestem tam na rybach to ta krówka mi cały samochód z rosy wylizuje i muszę pucować szyby baaaardzo proszę Mikołajupozdrawiam hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jans Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Myślę że to częste bywanie w nadchodzącym roku jest dla mnie najwżniejsze z wędkarskiego punktu widzenia.Jeśli chodzi o sprzęt to może być i bambus byle było co.Pozdrawiam Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zdrowia dla wszystkich i mnóstwa czasu na wyprawy wędkarskie Zwłaszcza ten czas........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ja życzę dużo zdrowia ..... za resztę zapłacę kartą Master Card ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 blacharz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 jak najwięcej zdrowia, bo to najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 explorator73 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Życzenia do Świętego Mikołaja: - zdrowia, gdyż nasze hobby to zajęcie dla zdrowych i twardych osobników- abyśmy w poszukiwaniu wędkarskich emocji nie musieli jeździć poza granice IV RP - aby Bass Pro rozpoczął wysyłkę swoich towarów do Polski- aby w niedługim czasie na jerkbait.pl pojawiła się recenzja Revo P.S.Mimo przedświątecznego amoku i związanego z tym nadmiaru obowiązków domowych postanowiłem okazać troszkę serca jednemu z 17 milionów karpi, które co roku trafiają na polskie stoły. Pod koniec tygodnia uzbrojony w wiadro wybiorę się do sklepu i zwrócę jednemu szczęśliwcowi wolność. Zarybię nim jeziorko Kamionkowskie, Gocławskie lub Balaton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Oj nie wiem czy to taki dobry pomysł - z tego co słyszałem to takie uwolnienie ryby w zimie toskazanie jej na powolną śmierć - dlatego zawsze akcja uwlnij karpia była tak atakowana. Choć jak mówią zima w kaczogrodzie jest całkiem ciepła, więc może nie problem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Moje życzenia są zdeterminowane jednym wydarzeniem, które ma nastąpić. A więc:Po pierwsze życzę sobię, aby córka, która przyjdzie na świat była zdrowa i oby jej mama zniosła poród jak najlepiej.A teraz wędkarskie pochodne tego:Abym znalazł czas na hobby bez szkody dla rodziny. Aby rybostan naszych wód się nagle poprawił gdyż nie wiem czy będzie mi dane gdzieś wyjechać Z materialnych rzeczy na liście nr 1 -jest 5km silnik abym na prawdopodbnie krótkich i rzadszych przyszłorocznych eskapadach mógł łowić jak najefektywniej.Musisz się postarać Święty Mikołaju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Cześć,Oczywiście dla mnie również najważniejsze jest zdrowie całej rodziny. Z materializmów chciałbym by Mikołaj zasponsorował mi nowy aparat fotograficzny bo ten, który obecnie posiadam po dwukrotnym nurkowaniu odmówił współpracy. Aparat obecnie to dla mnie podstawa pisania artykułów więc to bardzo ważny prezent. W rybkach ... bolenia powyżej 80 cm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 No ja tak skromnie:Szczupak 50Boleń 70cmPoza tym fajnie byłoby skompletować sobie jakiś lekki zestawik castingowy.Najważniejsze żeby ryby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Klang machine Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja tylko chciałbym swięty spokój! (Żadnych poprawek semestru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mam tylko trzy życzenia:1. Czasu na ryby2. Czasu na ryby3. Czasu na ryby No, w ostateczności może być, jeszcze więcej casu na ryby. Dla wszystkich tego samego. Jak szaleć, to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 @joker ajak tam wynuki na Płocki odcinku Wisełki?mieszkam od Płocka 30 km bo już w Białymstoku od pół roku niep,mam znajomka w Duninowie chcetam wpaść na ryby zespinem warto? pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 @hasior, powiedz mi lepiej, która to krowa na tym Rakowie myjnia gratis. Na Płockim odcinku Wisły krucho z drapieżnikiem, szczególnie z sandaczem. W Duninowie i Soczewce są porty, w których grupują się okonie. Niestety, brak przymrozków, więc niechętne są do współpracy na spinning, a jeśli już to trok. W portach tych od 15 listopada do 1 maja, jest zakaz połowu ze środków pływających. Gdzie zatem na grubego zwierza z lądu? Na sandacza i szczupaka opaska na Dobrzykowie, oraz odcinek między mostami od strony miasta. Ostatnio biorą naprawdę rzadko, ale jak już to kloce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grego Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Bardzo bym chciał, aby Święty Mikołaj przyszedł do mnie, poklepał po plecach i powiedział: Synu, po Świętach (przecież w Święta nie uchodzi!!!) możesz iść do wszystkich osób, do których chcesz i oznajmić im: piiiiiii.......................A ja odmienię Twój los na lepszy. To tylko takie chwilowe bluźnierstwo. Życzę wszystkim, żeby nikt przez Was nie płakał, każdy dzień był lepszy od poprzedniego, a wszystkie miarki, które nosicie ze sobą na ryby, okazały się za krótkie. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 do św. Mikołaja- osobiście proszę o zdrowie dla rodziny- trafnego zakupu blanku na okonie- udanych 2 zlotów salmonidowych w przyszłym rokui to by było na tyle dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 do św. Mikołaja(...)- udanych 2 zlotów salmonidowych w przyszłym rokui to by było na tyle dziękuję oczywiscie tych co to jeżdzą samochodami z silnikami na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Ja chciałbym trafić na nowe dobre miejscówki boleniowe(już znalazłem kilka nowych ciekawych miejsc, ale ciekawe czy będą tam rapy?) i wyjać z nich bolka 90cm Oprócz tego złowić w przyszłym roku z 200 boleni .Tylko tyle jeśli chodzi o kwestie wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wujek,A ja Tobie życzę 1 ale 90 cm. Tych mniejszych nie wyciągaj - zostaw je dla mnie bo jeszcze chcę się troszkę pouczyć. Oglądaj wodę i wybierz tego jednego 90cm! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Do Świąt już całkiem blisko. Powoli zaczyna się udzielać nastrój. W niektórych domach, nie bym był podglądaczem, widziałem już pierwsze, ustrojone choinki. O co chcielibyście prosić Mikołaja (Gwiazdora)? Dajcie znać, chętnie posłucham.
Pozdrawiam
Remek
29 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi