Skocz do zawartości
  • 0

Dobra lodz?

spinerex

Pytanie

Chyba kazdy kto tylko wchodzi do lodki mysli o jednym (fajna lodka-lajba!)Prosze panstwa! To nie takie proste! Oczywiscie mozna z pontonu 1.6m lowic i jest Ok tylko gdzie? I mamy tutaj maly problem, poniewaz jeden lowi na zamknietyym lesnym jeziorku a drugi chce na Turawce lub Zegrzu kiedy wieje i to juz nie jest takie proste! Lodke kupujemy na jakis czas i na rozne zbiorniki.Biorac pod uwage przerozne warunki atmosferyczne na jeziorach i innych akwenach naszego kraju proponuje lodzie ktore mnie i innych uzytkownikow tej firmy nigdy nie zawiodly. Dobierajac rozne wielkosci czy tez przeznaczenie proponuje panstwu sprawdzonego crescenta. Lodzie warte swojej ceny poniewaz sa bezpieczne, trwale, mocne i nie boja sie fali! Strona firmy to cremo.se polecam i pozdrawiam M.

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Przed sezonem kiedy niektorzy z nas beda - sa zainteresowani zmiana lub zakupem lodzi wedkarskiej chcialbym zaznajomic panstwa z Szwesdzka firma produkujaca swoje wyroby na terenie nszego kraju, co za tym idzie jest dosc proste dotarcie do producenta podaje jeszcze raz strone cremo.se lub crescent.pl. Nie porownuje i nie oceniam do np. pontonow, cruzerow czy lodzi podwodnych. Moi znajomi, osoby obce przypadkiem spotkane np. na Mazurach, Zegrzu, Skandynawi chwala i cenia te lodzie, a ja znajac doskonale niektore modela crescenta chcialem przekazac panstwu ze istnieja taka firma, posiada ciekawe jednostki, a ze sie nie reklamuje no coz (BMW,MERCEDES,AUDI......tez sie w naszym kraju nie reklamuja). Pozdrawiam. M.

• 0

Partnerstwo moje polega na tym ze od ponad dziesieciu lat plywam ta marka lodzi. W chwili obecnej posiadam na Zalewie Zegrzynskim (woduje okolo 15.04.)model,,506,przez kilka lat uzywalem ,,Winnera, przedtem byla jeszcze ,,410. Oczywiscie liczne bazy wedkarskie w Skandynawi, gdzie spotykam sie z Crescentami np.,,Flexi 470 w polskiej bazie wedkarskiej ,,Na Grube Ryby. Za to ze polecam produkt(y) sprawdzony przezemnie nie zarobilem grama tluszcu. Jezeli swoich opinni nie moga zamieszczac osoby ktore maja w wiekszym lub mniejszym stopniu doczynienia z wedkarstwem, to kto, ksiegowy z ,,Wojny domowej (nie mam nic do ksiegowych!!!!).Pozdrawiam M.