Zanderix Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Po dniu dzisiejszym zanosi się iż sezon 2006 mam za sobą A jak wy zakończyliście sezon 2006 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 hehehe malucha wszystko zezre Arek moze coś wiecejna temat okolicznosci. dlugoosc, miejsce... GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 okoliczności : 1. Doborowe towarzystwo Efexa (przy okazji tnx. Efex)2. Godz. około 7.303. Przynęta : Skiner10 RR4. Długość : 102cm5. Miejsce : gdzieś w Polsce I jeszcze jedno RADOŚĆ tego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 hehehe no prosze... skinner 10 - wiec juz rozdziewiczony... a ja bylem niemal przekonany, ze to minnow 9 :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Juz sadzilem, ze 2006 nie bedzie zbyt udany wedkarsko - same smazyki - a tu pod sam koniec...życiówka (pozuje Gumofilc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 ładna sztuka, gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Tylko pogratulowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 @Zanderix - Zaraz, zaraz - jak to koniec? Myślałem, że dasz mi okazję do rewanżu? Do końca sezonu jeszcze 2 tygodnie! A swoją drogą to jeszcze raz gratulacje. Ryba przepiękna, cudowna walka, bajeczna sceneria.. dla takich chwil warto jeździć nad wodę i nawet wracać kilka razy o kiju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Arek,Gratulacje! Piękna ryba. Daj się podpuścić Efexowi między świętami jest jeszcze troszkę czasu a widać, że szczupaki czekają. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 GRATULACJE .Fajnie, że na Skinnera . Nie daj się prosić Efex-owi - takiej jesieni jak tej zimy to długo chyba nie uświadczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 He he, Miszczu, trza było przybajerować że 15-ka z pyska dynda, łyknęłlibyśmy Zgodnie z logiką, Sławek powinien złowić 112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja tez chcem taką życiówke @Mifek. Szykuj dupsko do wyjazdu jade juz do Szczecina bede 21 Grudnia. Mam nadzieje że telefonów nie pozmnieniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 wisznu, z tymi telefonami to tak nie do konca... sluzbowy jest aktualny max do konca lutego - choc po dzisijeszym dniu to moze byc krocej <_< <_< <_< jesli chodzi o prywatna to jest podobna do sluzbowej tylko srodkowe trzy cyfry trzeba wymienic na 290 - kurde ale rebus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ahaaaa jeszcze jedno - jak zalozysz swoja szkocka sukienke to cie nawet na lodke nie zabiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ahaaaa jeszcze jedno - jak zalozysz swoja szkocka sukienke to cie nawet na lodke nie zabiore jak juz to spódnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 sukienka brzmi bardziej ironicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 18 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Juz sadzilem, ze 2006 nie bedzie zbyt udany wedkarsko - same smazyki - a tu pod sam koniec...życiówka (pozuje Gumofilc)quote] @KUBARISPEKTAMoje najszczersze gratulaje, wspaniała rybcia. PZDRZandrix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeman Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Przyzwoity szczupak......z tych większych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Piękne ryby ! Nic dodać nic ująć !sezon u mnie trwa do ........ 1 marca..... jeszcze nie powiedziałem ostatniego zdania ! Dopiero mam na rozkładzie tylko 4 metrówki w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 @Zanderix,gratulacje, jakbym takiego klocka zlapal, zaczepionego w ten sposob to pewnie musialbym wziac na wzmocnienie. Jeden ruch lbem i zegnaj Gienia... @Kuba, dochodze do wniosku, ze ten Twoj szczuply rzeczywiscie juz byl spory...nawet znany lowca metrowek stwierdzil, ze przyzwoity... Taka promocja Cie spotkala, taka promocja!!! <_< To i ja swojego zamieszcze... Co, ze sezon konczyc? Po co konczyc, lepiej pojsc bez zbednych zaburzen przed siebie... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 To jest to, co zostalo z Gumofilcowego podbieraka, po tym jak próbowal tego szczupaka podebrać...Bez Gumofilca pewnie by się na lodzi nie pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 To byl jeden z ostatnich reliktow z zakupow w naszych sklepach. Mam nadzieje miec w przyszlym roku bardziej pofesjonalna maszyne (odchodze od podbierania reka wiekszych ryb), z gumowa siatka.matnia ma miec ok. 60/70cm... Ten na zdjeciu ma nawet uchwyt porzadny, metalowy, ale rurki, na ktorych trzymala sie siatka polamalem na kawalki golymi rekami, wystrczylo przegiac 2 razy w te i wewte.. Po tych szczupakach leczylem rece przez 2 tygodnie... Nic nie pomogla nawet rekawica kevlarowa, mialem na tej rece naklucie 1cm wglab... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 @Zanderix,gratulacje, jakbym takiego klocka zlapal, zaczepionego w ten sposob to pewnie musialbym wziac na wzmocnienie. Jeden ruch lbem i zegnaj Gienia... Gumo @GumoA jak Ci powiem że jeszcze na tym zaczepieniu ze trzy razy mi spod ręki uciekał - to co ?? Pozatym mam kłopot z otyłością jak widać i tak zaczepione ryby podnoszą mi ciśnienie do tego stopnia , iż cały cholesterol zalegający na aorcie zostaje natychmiast spłukany - co obniża ryzyko zawału. Apropo Twojego podbieraka - ja ostatnimi czasy podbieram wszystkie zębate ręką i nie mam problemu z cherlawymi podbierakami (ten który używałem do tej pory to solidna konstrukcja z jednego kawałka rurki - polecam pomimo kłopotu z transportem. Te składane nadają się na łąke a nie na lochy jak ta Kuby w Twych objęciach). A do tych całkiem dużych to dobrym rozwiązaniem jest grip. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A jak Ci powiem że jeszcze na tym zaczepieniu ze trzy razy mi spod ręki uciekał - to co ?? To nic... uciekal widocznie w inna strone... Jak widac podejscia moga byc rozne, zaleznie od egzemplarza...wazne, ze wpadaja finalnie do lodki a nie na zewnatrz. Z gripow zrezygnowalem...nie znam zaklec, ktore zmniejszaja szcekoscisk u ryb...to znaczy takich, ktore sa zgodne z dewiza C&R... Podbierak uwazam teraz za nieodzowny, zwlaszcza do ryb czesto spadajacych (np.sandaczy), uzbieralo mi sie ich w tym roku pare..Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeb Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Przyzwoity szczupak......z tych większych. Przyzwoity??? A ja myślałem,że pare przyzwoitych w życiu złowiłem a tu się okazało, że do przyzwoitości to im trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi