admin Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Cześć,Ja w tym roku też mogę pochalić się życiówkami. Był życiowy boleń i jest życiowy szczupak, o mało a byłby życiowy pstrąg (zrobił mnie na szaro). Oby następny był tak dobry. PozdrawiamRemek P.S. Kuba, Gumo piękna ryba i ciekawe ujęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Hehe, Remek, z innym ujeciem bylby klopot - lał sie bydlak przez rece....Mnie tez udalo sie poprawic w tym roku (i wyrownac).. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 I na deser... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 A łowca tego byka nie zalapał się do foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Gumo! Cieszę się! Życzę Tobie w następnym roku takiego szczupłego jak trzymasz i suma takiego z 120kg! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Piękne szczupaki. Myślę, że wielu z nas, sezon ten przyniósł niezapomniane wrażenia. Dla mnie to bardzo udany rok pod względem łowienia pstrągów, boleni, brzan oraz szczupaków. Do innych gatunków, niestety nie przyłożyłem się. Może w przyszłym roku? Życzę każdemu, aby w nowym 2007 roku spełniły się wędkarskie marzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 A łowca tego byka nie zalapał się do foty ?? zgapilem sie. jakos tak bylem oszolomiony samym holem, ze mózg mi sie spocil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Tylko nie wciskajcie mi takiego kitu że te szczupale złowiliście w Polsce ,takich ryb u nas nie ma. Remek przy twojej posturze metrówka wygląda niezbyt okazale ale ten szczupal to istny monster jestem pod ogromnym wrażeniem.Gratuluję piękne okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Remek przy twojej posturze metrówka wygląda niezbyt okazale ale ten szczupal to istny monster jestem pod ogromnym wrażeniem.Gratuluję piękne okazy Z tego zdjęcia jestem zadowolony bo masz rację, do tej pory moje ryby jakie by nie były zawsze wyglądały przy mnie lilipucio PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 No i doszlismy do Zyczen...To ja wszystkim zycze pobicia po kolei wszystkich swoich rekordow.Ponadto tego, aby sprawy techniczne zwiazane z wedkowaniem nie przeslanialy wedkarskiego clue, jakim jest samo lowienie. @Remek, jak to, przy takich dlugich rekach to wszystko jest mozliwe... Ale akurat ten egzemplarz ich nie wymaga... Ten rok rowniez moge zaliczyc do ciekawych, no moze nie mialem szczescia do wiekszych sandaczy, no i moze nie przylozylem sie do ryb rzecznych. Za to sprobowalem lowic ryby, ktorych nigdy nie lowilem, tzn. brzany i pstragi.Ale to sie zmieni...diametralnie sie zmieni... :twisted GumoP.s.Suma 120 kg? Zawał pewny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Kuba bravo piękna ryba a tak nawiasem mówiąc IMS obsługuje u mnie samochody rozmawiałem o Twoich wyczynach z R.Popielarczykiem niedawno Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Remku gratuluję wielkaaaa rybanic dodać, chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Remek, jak to, przy takich dlugich rekach to wszystko jest mozliwe... Ale akurat ten egzemplarz ich nie wymaga... Gumo, masz rację. Moje ręce mogłyby wiele no ale ten rzeczywiście nie wymagał. Powiem więcej wyciąganie rąk do przodu było nie możliwe PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Kuba bravo piękna ryba a tak nawiasem mówiąc IMS obsługuje u mnie samochody rozmawiałem o Twoich wyczynach z R.Popielarczykiem niedawnoA widzisz!! Robert mówil mi kilka razy, a ja za cholere nie moglem dojsc ktos Ty taki Podejrzewalem Mateusza, ale on z Walbrzycha, wiec nie pasowalo... Sam nie bywam u Ciebie, bo jezdze inna marka, acz tez japonska (japan cars rulez ), stad brak skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tia, dla mnie ten rok był również udany, mimo niewielu (tych zawsze za mało ) chwil spędzonych nad wodą. Poprawiłem swoje życiówki, jeśli chodzi o suma (uczciwie: przyłów), szczupaka i jazia. Za mało przyłożyłem się do bolenia i klenia, ale o tego ostatniego coraz ciężej . Łowiłem również na nowych, wcześniej nieznanych, fantastycznych miejscówkach, a to było możliwe właśnie dzięki niektórym z Was, za co chciałem serdecznie w tym miejscu podziękować. Bo ten rok z perspektywy jerkbait.pl dla mnie nie mierzył się li tylko złowionymi rybami, ale również bardzo ciekawymi dyskusjami, tonami praktycznej wiedzy, ale najważniejsze, że nowymi, serdecznymi i bezinteresownymi znajomościami, żeby nie nadużyć określenia: wędkarskimi przyjażniami. I oby tak samo się darzył rok przyszły . Dzięki za to, że takie forum istnieje i że Wy na nim jesteście.Pozdrawiam,marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dla mnie rok 2006 był również udany. Z premedytacją poświęciłem go łowieniu boleni i pewnie rok 2007 będzie wyglądał podobne. Jedyne co zmienię to zacznę jeździć trochę dalej od Warszawy. Oprócz tego w dniach gdy bolki niespecjalnie się pokazywały na powierzchni łowiłem sporadycznie inne ryby. Tak złowiłem troche ładnych kleni i swoją rekordową brzanę. Poza tym zaliczyłem fajną wędkarską wycieczkę na Lofoty(wstyd sie przyznać ale jakoś nie mogę zabrać się do przepisania relacji, może zrobię to w zimie?). Z innymi rybami sie nie popisałem może dlatego że za bardzo się do nich nie przyłożyłem.Pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 jak to fajnie, ze moj sezon sie nigdy nie konczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Piękne ryby ! Nic dodać nic ująć !sezon u mnie trwa do ........ 1 marca..... jeszcze nie powiedziałem ostatniego zdania ! Dopiero mam na rozkładzie tylko 4 metrówki w tym roku. taaa chcialbym miec takie nieudane sezony :mellow: Ja mam w tym roku na rozkladzie najwiekszego takiego, ale złowionego w Polsce a sezon ogolnie byl udany, nastawialem sie na jerki. 2007 raczej bedzie sezonem Paprochowo-Gumowym poniewaz niestety jak startuje w zawodach to czesto odczuwam brak umiejetnosci łowienia na paprochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 piekny zebacz nastepnym razem podeprzyj go pod brzuchem, to poprawi mu samopoczucie przed wypuszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam serdecznie użytkowników JERKBAIT Jestem nowym użytkownikiem zalogowanym w dniu dzisiejszym.Pomału kończy się sezon, ale ja jeszcze nie złożyłem wędek i wybieram się jeszcze w tym roku na ryby w dniach 26.12 a jak się uda to jeszcze 27.12 i 30.12 i dopiero zakończę sezon Chciałbym poprosić o wskazanie ewentualnych miejscówek na Wiśle w Warszawie z 1-1,5m wodą gdzie mozna sobie pospiningować Z góry dziękuję za ewentualną wskazówkęKorzystając z okazji chciałbym złożyć wszystkim spokojnych, radosnych i wesołych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 piekny zebacz nastepnym razem podeprzyj go pod brzuchem, to poprawi mu samopoczucie przed wypuszczeniem no wlasnie zauwazylem w tym roku ze podnoszenie duzych ryb Gripem bez podparcia jest bardzo niewskazane :/ naszczescie temu sie nic nie stalo ale widzialem i slyszalem o niemilych przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 My również dziś powoli kończyliśmy sezon , wybraliśmy się raniutko tradycyjnie , przełamać się opłatkiem z naszymi rybkami ... Najlepsze w kończeniu sezonu jest to , że juz 1stycznia rozpoczniemy nowy , lepszy , w którym złowimy jeszcze więcej pięknych sztuk , i odwiedzimy jeszcze piękniejsze miejsca... Czego sobie i Wam życze .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ja w tym roku złapałem sporo ale raczej średnich sztuk ,ale jeszcze mam dwie szanse na poprawę jutro wypływam no i jeszcze mam nadzieję w sylwestra ale chyba na narew bo na zz to chyba nikt mi nie da łódki nigdzie opuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 A ja sobote 23.12.2006 zakończyłem boleniem 79 cm. Złowionym w stawie pożwirowiskowym na...............Slidera 10S RGS. W ołowianej wodzie walczył niecałe 30s. Szkoda że nie uderzył w maju lub czerwcu, wtedy walka mogłaby potrwać o wiele dłużej i napewno zaliczyłbym kilka przysiadów . Trudno sobie wymarzyć lepsze zakończenie sezonu. PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi