bazyloss Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dla mnie to dobra wiadomość, bo co tydzień patrzę na ta 2500-R Custom niebieska od niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja tez ja obserwuję oraz TW PG3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witaj bazylos twoja certatka R jest już chyba w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 kurde szkoda będę wdzięczny za info o jej stanie mam taka od nowości, to jeden z kołowrotków, o których mowa na początku wątku uważam, ze to najlepsza Certate jaka wyszła i chętnie kupiłbym jeszcze jedną, ale obecnie trochę się przyblokowałem z finansami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Oczywiście, że tak ale, powtórzę poraz enty, że wątek miał charakter INFORMACYJNYdla ludzi, którzy nie potrafią, nie chcą i nie maja gdzie, a są skłonni wydać te 200-250zł i tyle Własnie. Chcialem Ci podziekowac za watek, bo generalnie i znam sie na bebechach kolowrotkow jak...Pieszcze swoje krecki stare i napewno takze te ktore niebawem kupie. To tak samo jak pasjonaci wedek, ktorzy rozkładaja wszystkie moduły na czynniki pierwsze. Jesli kogos stac i ma taki kaprys i lepiej spi po takiej ,, podrozy ,, ulubionoge kołowrotka, to dlaczego nie?Nie wiem czy niedlugo nie skorzystam, ale to juz ,, walne ,, do Ciebie na priv Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 z tym kaprysem to może nie do końca tak, ale już z lepszym snem to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jezeli jestes zainteresowany ,taka sama jest na tym fohttp://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27135& amp;start=0&rum zobacz lub na ALLEGRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak niebieskie, to niebieskie... To teraz mnie znajdź drugą taką samą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam Koperfildem nie jestem ,ale jak trafie to dam cyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Pan Tomasz to jak czarodziej z rękawa na zawołanie .To pewnie była specjalna seria dla policjantów, a Pan Tomasz kupił, bo któryś na flaszkę nie miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 no niee ... ta to właśnie z szafy Koperfild'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 tą C-R'kę widziałem i nawet dopytywałem, ale ona raczej do sprzedaży na już, a ja w tym miesiącu nie dam rady juz nic wyskrobać, nie dość, że przyblokowałem się Luviasem to jeszcze zamówiłem nowa łódkę z przyczepką i muszę kasę trzymać na zaliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 TEAM DAIWA-S 2500iA to by się znalazł, ale ani to CU ani niebieski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja sprawy motorowodne załatwiałem w tamtym roku i wiem ile to kaski na to trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Widac rowne, pewne pociagniecia pendzla.To Pan sam malowal Panie Tomaszu ? czy jakis zaprzyjazniony Artysta ? Niezle cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Sam Pan jesteś pędzlem malowany.. Artysta się podpisał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Faktycznie sie popisal i PODPISAL Pelna profeska i pelen szacunek z mojej strony pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Powinno chyba być Zorr-ito <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Powinno chyba być Zorr-ito <_< Czyli Lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi