Skocz do zawartości

Zbiornik Niewiadoma

zitan13

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy ustne zapewnienie,że w tym roku rybak nie wróci. Oficjalnie 4 sandacze padły,a tak na prawdę powyżej 20 szt było martwych w krzakach. Jeden ponad metrowy szczupak też leżał w krzakach,ale nie wiadomo czy to ten ,który zaplątał się w sieć.

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Bieda straszna, kilka wyjazdów na nocnego i 0 wyników (a wypady 3-5 osobowe), choć wszędzie na regionie straszna nędza, ubiegły rok ruszał od września więc dam znać :)

nie wchodzić do wody na niewaiadomej !!! dziwne rzeczy później się dzieją na ciele...

odłowy wstrzymane przez wójta gminy Sabnie: 

http://www.podlasie24.pl/sokolow/region/konflikt-o-karasia-srebrzystego-na-zbiorniku-niewiadoma-w-gminie-sabnie-poki-co-zazegnany-2a806.html

Edytowane przez zitan13

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Na zalewie Niewiadoma jest zakaz połowu ze środków pływających,ale jak widać u niektórych parcie na szkło jest olbrzymie i nic sobie z tego nie robią. Wrzucając taki filmik na swój kanał na YT sami kręcą bat na siebie. Lepszej samopodpierdolki nie można strzelić . Dwa mandaty za jednym razem,bo numerów ma tym beczkowozie nie widziałem. Brawo Panowie,zwłaszcza,że część ludzi,głównie młodych ogląda i później powiela wasze zachowania. I nie ma tłumaczenia,że nie doczytałem w zezwoleniu o zakazie,bo przynajmniej jedna osoba o tym wiedziała,rozmawialiśmy z nią o tym przy okazji wiosennych odłowów w zeszłym roku.

Wkur....ia mnie takie zachowanie,bo ludzie jeżdżą,starają się pilnować zalewu w miarę możliwości,a jakiś imbecyl ma to w CH...u ,kręci filmik i jeszcze wrzuca to na YT.

• Like 2

Na zalewie Niewiadoma jest zakaz połowu ze środków pływających,ale jak widać u niektórych parcie na szkło jest olbrzymie i nic sobie z tego nie robią. Wrzucając taki filmik na swój kanał na YT sami kręcą bat na siebie. Lepszej samopodpierdolki nie można strzelić . Dwa mandaty za jednym razem,bo numerów ma tym beczkowozie nie widziałem. Brawo Panowie,zwłaszcza,że część ludzi,głównie młodych ogląda i później powiela wasze zachowania. I nie ma tłumaczenia,że nie doczytałem w zezwoleniu o zakazie,bo przynajmniej jedna osoba o tym wiedziała,rozmawialiśmy z nią o tym przy okazji wiosennych odłowów w zeszłym roku.

Wkur....ia mnie takie zachowanie,bo ludzie jeżdżą,starają się pilnować zalewu w miarę możliwości,a jakiś imbecyl ma to w CH...u ,kręci filmik i jeszcze wrzuca to na YT.

Trolinka nie trolluj i nie siej fermentu - na tym filmie nikt nie pływa po zbiorniku Niewiadoma.

Trolinka nie trolluj i nie siej fermentu - na tym filmie nikt nie pływa po zbiorniku Niewiadoma.

Jasne że pływa, na materiale nagranym z drona dokładnie widać wędkowanie z tej łupiny. Moim zdaniem na takie rzeczy trzeba reagować, bo niby dlaczego nie? To ze przyjechało trochę internetowych kukiełek to wszystko im wolno? To nie wędkowanie tylko pajacowanie, szum medialny i marketing...

P.S Dobrze ze nie umieli złapać tam ryby bo by znowu się zaczął zjazd hipisów nad zbiornik.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Like 5

"ŻoliborzFishingTeam

Nie wiem czy w ogóle byłeś nad tym zalewem,jak mam za mało czasu na wypad nad Bug to jadę właśnie tam,bo mam kilka kilometrów,znam to miejsce doskonale.

Nie sieję fermentu tylko stwierdzam fakt. Nie chce łowić na wodach PZW,niech nie łowi,ale jak już łowi to niech pamięta,że przepisy są dla wszystkich.

Nie wciskaj kitu,że nie pływają po zbiorniku. Nie tylko pływają,ale i jeden łowi z czegoś co przypomina łódkę.

Skoro według Ciebie sieję ferment to dodam jeszcze,że tam gdzie pływali po Bugu jest rezerwat przyrody i obowiązuje zakaz wjazdu. Czyli kolejne zachowanie nie do końca etyczne. Na szczęście teraz PSR jest tam kilka razy w tygodniu i skończy się dzikie biwakowanie i śmiecenie. Mało komu będzie się chciało iść 2 km z bita przez wydmy.

Edytowane przez trolinka666
  • Like 3

• 7 miesięcy temu...