vako Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Wolabym bieżące info.A nie z przed kilku dniu wszystko się mogło zmienić?Może ktoś dziś był może lowil?Dziś jest tylko gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Dzięki za info To nie ma sensu się wybierac( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 cicho coś na tej niewiadomej ????Jakieś info o okonkach czy skubia?Prosiłbym o info???? pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 22 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Fotki z wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Siemnako Jakieś wyniki na Niewiadomej ? czy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Odgrzebię temat, ostatnio ktoś był? Dzieje się cokolwiek czy nie wiadomo? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szu23 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 elo, ponoć ostanio szczupły na metr sie trafił i sandacze biorom, czyli ryba jest, info od znajomego, ja tylko podziwiałem nową ścieżke od strony sokołowa i nie dojechałem nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 22 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Witam Fomurowiczów, jakieś wieści z Niewiadomej?Osobiście byłem tydzień temu i niestety na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Witam Fomurowiczów, jakieś wieści z Niewiadomej?Osobiście byłem tydzień temu i niestety na 0 Cisza w temacie Niewiadomej. A szkoda bo się tam wybieram. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Czy na Niewiadomej można wyporzyczyć łódkę. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Czy na Niewiadomej można wyporzyczyć łódkę. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalkawydaje mi się, że tam był zakaz wędkowania ze środków pływających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 8 Lipca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2022 wydaje mi się, że tam był zakaz wędkowania ze środków pływających.Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Witam. Czy ktoś ostatnio wędkował na Niewiadomej? Jak wyniki?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Jakieś wieści z niewiadomej? Będę w okolicy i pewnie zamoczę kija ale jestem ciekaw jak tam z karasiami i czy zabierać spławikowe kije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 2 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Spławikowe na pewno ze spiningiem gorzej. Ale niegdy nie wiadomo jak to na Niewiadomej [emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Witam, Czy ktoś słyszał o odłowach na Niewiadomej?podobno szczupaki i sandacze (potężnych rozmiarów) wyjechały z wody bezpowrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafijas Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Witam, Czy ktoś słyszał o odłowach na Niewiadomej?podobno szczupaki i sandacze (potężnych rozmiarów) wyjechały z wody bezpowrotnie...Skąd taka informacja ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Skąd taka informacja ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkOd znajomego z rewiru, on dostał informację od znajomego po kiju.Miejscowe opowieścidla tego szukam potwierdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 10 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 17.06 podobno taka sytuacja miała miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Odświeżę temat: jak sytuacja z drapieżnikiem na Niewiadomej? Są jakieś wyniki? Z góry dziękuję za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W niedzielę we dwóch rundka po zalewie na zero, żadnego kontaktu z rybą, napotkani wędkarze również bez wyników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Dzięki za info. Pytanie czy to chwilowa zapaść czy dłuższa stagnacja… A inni wędkarze się kręcili czy pusto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Dwóch brodziło z lekkim spinningiem i nas dwóch z brzegu + kilkunastu gruntowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Jeszcze raz serdeczne dzięki. Wybieram się tam niedługo. Nie wygląda to na razie ciekawie…Napiszę o moich spostrzeżeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi