bartosz_lukasiewicz Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 (edytowane) Czasem mam taką dziwną refleksję po takich wypadach jak w niedziele. Co jest nie tak? Zbiornik stosunkowo duży ponad 40ha, blisko 6km linii brzegowej, kilku spinningistów nad wodą. Wraz z kolegą zrobiliśmy rundkę dookoła zbiornika, przerzuciliśmy pudełko przynęt. Zero kontaktu z ryba... Nie ma jej? Nie żeruje? A może to z moimi umiejętnościami jest coś nie tak? Nawet mały przypadkowo okoń się nie zainteresował? Czasem nie potrafię sobie tego wytłumaczyć... Mimo wszystko najważniejsze to świetnie spędzony czas nad wodą z kumplem i wędką w ręku. I chyba czasem właśnie tylko za to kocham wędkarstwo. Edytowane 19 Października 2023 przez bartosz_lukasiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 25 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Czasem mam taką dziwną refleksję po takich wypadach jak w niedziele. Co jest nie tak? Zbiornik stosunkowo duży ponad 40ha, blisko 6km linii brzegowej, kilku spinningistów nad wodą. Wraz z kolegą zrobiliśmy rundkę dookoła zbiornika, przerzuciliśmy pudełko przynęt. Zero kontaktu z ryba... Nie ma jej? Nie żeruje? A może to z moimi umiejętnościami jest coś nie tak? Nawet mały przypadkowo okoń się nie zainteresował? Czasem nie potrafię sobie tego wytłumaczyć... Mimo wszystko najważniejsze to świetnie spędzony czas nad wodą z kumplem i wędką w ręku. I chyba czasem właśnie tylko za to kocham wędkarstwo.Siemanko,Zerknij na mój post z: 10 lipiec 2023 - 15:38może jest w nim trochę prawdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 25 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 (edytowane) na 10 wypadów w 5osób, czasem po 6-10h, wpadnie jakiś drobny szczupak albo sandacz 1-2 na wypad (na wszystkich...)czasy świetności tego miejsca dawno minęły .... jedna kontrola odkąd to istnieje...ale raz na kilka lat trafisz na godzinę żerowania potworów Połamania Edytowane 25 Października 2023 przez zitan13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Cześć ,Będę wdzięczny za informację czy niewiadoma już zamarzła?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zamarzła, ale nie wiem, czy da się wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dzięki za info☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 14 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Cześć Wszystkich, ktoś już może odwiedził niewiadomą w poszukiwaniu pasiastych rybek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Jakies wieści z zalewu plywa cos tam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zitan13 Opublikowano 19 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Siema,wczoraj wypad ekipą 3osobową na 0.kilka godzin za szczupaczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 W zeszłym roku spędziłem tam po kilka godzin dziennie przez 4 , 5 dni z rzędu. Woda fajna. Ryba podobno jest. Ale dostęp tylko z brzegu. Widziałem wędkarzy którzy brodzili po pachy w wodzie i coś tam łowili. Jakieś okonki i od czasu do czasu sandaczyki. Niestety jest zakaz łowienia z łódki. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Witam. Dzieje się coś na Niewiadomej?? Ma Ktoś może jakieś ciekawe „wieści znad wody” z ostatnich chwil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly1224 Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Coś tam się złowi krótkie sandaczyki i kilka pistoletów rzadnego wymiaru???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi