Skocz do zawartości

Wędka + multiplikator (2000)

Aarch

Rekomendowane odpowiedzi

żeby nie komplikować tak prostego tematu jakim jest zakup zestawu multik + wędka za 2000:

multiki za 1000 zł https://allegro.pl/listing?string=multiplikator&bmatch=baseline-var-n-spo-1-1-0313&price_from=999&price_to=1001

wędki za 1000 zł: https://allegro.pl/kategoria/wedkarstwo-wedziska-132195?string=casting&bmatch=baseline-var-n-spo-1-1-0313&price_from=900&price_to=1001

wchodzi na allegro i kupujesz jeden z multików za 1000 zł potem klikasz i kupujesz wędkę za 1000 zł i masz już skompletowany zestaw za 2000 zł

nie dziękuj

• Like 3

Jak sam napisałeś, tematów jest multum. Więc czytaj i korzystaj z tej wiedzy.

Ludzie nie bądźcie aż tak leniwi. Najlepiej od razu na tacy....

Żeby dobrze odpowiedzieć ktoś musi się kilkadziesiąt minut naprodukować. Ty i tak będziesz miał to w dupie i będziesz szukać dalej licząc na niewiadomo co. Wnoszę po tym jak zadałeś pytanie. Byle jak i mocno ogólnikowo.

• Like 7

Podziękował bym za odpowiedzi ale sarkazm jest zbyt wielki jak dla mnie. Myślałem, że od tego są fora żeby korzystać z wiedzy i uprzejmości ludzi no ale niestety, zapomniałem w jakim kraju żyje większość i z jakim nastawieniem.

Nie obrażaj kraju w którym żyjemy, a jeśli masz uwagi odnośnie odpowiedzi to zwróć najpierw swoją uwagę do samego pytania.

Zadałes je w dziale spinning, choć jest osobny dział baitcasting.

W pytaniu znajduje się tylko jedno kryterium, cena. Więc taka odpowiedź się też pojawiła.

Jasnowidzami nie jesteśmy, więc trudno nam się domyślić do jakich zastosowań chcesz wędkę i nie chodzi o konkretne parametry, tylko o np. Gatunek ryb jakie chcesz łowić, jakie przynęty, jaki typ łowiska.

Rodzaj odpowiedzi jest zależny od samego pytania, więc zastanów się nad tym.

• Like 9

Siemasz kolego. Gdyby to ode mnie  zależało to ja już bym to dawno przeniósł do istniejących wątków albo ... zostawił ? Bo tak płytkiego (delikatnie rzecz ujmując) zapytania to dawno na tym forum nie widziałem ... Sporo osób zadaje sobie chociaż trud napisania kilku słów o wodzie, na której łowić zamierza albo chociaż o rybkach jakie poławiać zamierza ... Ty nie napisałeś nic ... I czego oczekujesz ? Odpowiedzi na co ? Jak pytanie nie zostało nawet zadane ... ? A tak przy okazji to Ci pojadę i twierdzę, że nie sprzęt robi robotę, a operator sprzętu :D

Edytowane przez Sławek Nikt

... Myślałem, że od tego są fora żeby korzystać z wiedzy i uprzejmości ludzi...

No i właśnie w tym zdaniu jest odpowiedź na Twoje pytanie.

W kwesti wyboru forum i wiedza w nim zawarta napewno pomoże w wyborze zestawu castingowego do połowu wszystkich ryb drapieżnych.

• Like 1

• 2 tygodnie później...