Aarch Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Witam, wiem że tematów było multum ale proszę o pomoc. Jestem zielony jeśli chodzi o ta metodę łowienia ale chciałbym zacząć. Moglibyście coś poradzić do 2000zl za wędka i multika. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Piękny, bezczelny styl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 żeby nie komplikować tak prostego tematu jakim jest zakup zestawu multik + wędka za 2000:multiki za 1000 zł https://allegro.pl/listing?string=multiplikator&bmatch=baseline-var-n-spo-1-1-0313&price_from=999&price_to=1001wędki za 1000 zł: https://allegro.pl/kategoria/wedkarstwo-wedziska-132195?string=casting&bmatch=baseline-var-n-spo-1-1-0313&price_from=900&price_to=1001wchodzi na allegro i kupujesz jeden z multików za 1000 zł potem klikasz i kupujesz wędkę za 1000 zł i masz już skompletowany zestaw za 2000 złnie dziękuj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aarch Opublikowano 18 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Podziękował bym za odpowiedzi ale sarkazm jest zbyt wielki jak dla mnie. Myślałem, że od tego są fora żeby korzystać z wiedzy i uprzejmości ludzi no ale niestety, zapomniałem w jakim kraju żyje większość i z jakim nastawieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Jak sam napisałeś, tematów jest multum. Więc czytaj i korzystaj z tej wiedzy. Ludzie nie bądźcie aż tak leniwi. Najlepiej od razu na tacy.... Żeby dobrze odpowiedzieć ktoś musi się kilkadziesiąt minut naprodukować. Ty i tak będziesz miał to w dupie i będziesz szukać dalej licząc na niewiadomo co. Wnoszę po tym jak zadałeś pytanie. Byle jak i mocno ogólnikowo. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Szukałeś w ogóle informacji na forum? Jeśli tak to chyba słabiutko bo w złym dziale zamieściłeś swoje roszczenia.Pierwszy wątek z brzegu: http://jerkbait.pl/topic/29198-pierwszy-zestaw-castingowy/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Podziękował bym za odpowiedzi ale sarkazm jest zbyt wielki jak dla mnie. Myślałem, że od tego są fora żeby korzystać z wiedzy i uprzejmości ludzi no ale niestety, zapomniałem w jakim kraju żyje większość i z jakim nastawieniem.Nie obrażaj kraju w którym żyjemy, a jeśli masz uwagi odnośnie odpowiedzi to zwróć najpierw swoją uwagę do samego pytania. Zadałes je w dziale spinning, choć jest osobny dział baitcasting. W pytaniu znajduje się tylko jedno kryterium, cena. Więc taka odpowiedź się też pojawiła. Jasnowidzami nie jesteśmy, więc trudno nam się domyślić do jakich zastosowań chcesz wędkę i nie chodzi o konkretne parametry, tylko o np. Gatunek ryb jakie chcesz łowić, jakie przynęty, jaki typ łowiska. Rodzaj odpowiedzi jest zależny od samego pytania, więc zastanów się nad tym. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 100% odpowiedź uzyskałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) Siemasz kolego. Gdyby to ode mnie zależało to ja już bym to dawno przeniósł do istniejących wątków albo ... zostawił ? Bo tak płytkiego (delikatnie rzecz ujmując) zapytania to dawno na tym forum nie widziałem ... Sporo osób zadaje sobie chociaż trud napisania kilku słów o wodzie, na której łowić zamierza albo chociaż o rybkach jakie poławiać zamierza ... Ty nie napisałeś nic ... I czego oczekujesz ? Odpowiedzi na co ? Jak pytanie nie zostało nawet zadane ... ? A tak przy okazji to Ci pojadę i twierdzę, że nie sprzęt robi robotę, a operator sprzętu Edytowane 19 Maja 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Przeniosę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 ... Myślałem, że od tego są fora żeby korzystać z wiedzy i uprzejmości ludzi... No i właśnie w tym zdaniu jest odpowiedź na Twoje pytanie. W kwesti wyboru forum i wiedza w nim zawarta napewno pomoże w wyborze zestawu castingowego do połowu wszystkich ryb drapieżnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Napisz do pracowni BB custom rods na FB Bartek zrobi Ci wędkę wg. Twoich preferencji, uwag, upodobań do tego doradzi Ci jaki multik dopasować do zestawu. Wysłane z mojego SM-A530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi