abugosh Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam wszystkichStałem się szczęśliwym posiadaczem powy?źszego Fenwicka i pomimo tego ?źe wieszałem na nim r?ł?źne obcią?źenia nie jestem w stanie wywnioskować czy sprawdzi się przy kogutach 20-35gr..... trochę łowiłem pierzakami ale do tej pory Dragonem milennium kogut (klasyczna pałka) i chciałem spr?łbować czymś mniej ordynarnym:). Cy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym kijem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Mam go. Przeca to te?ź pałka. Spokojnie daje radę z cię?źkimi kogutami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 no właśnie nie taka pałka i stąd moje wątpliwości, wydawało mi 17lb to nie za du?źo pod pierzaki ale trochę mnie uspokoiłeś.jakimi przynetami i jakie ryby najlepiej ci się nim łowi? czy szczuplaki często się spinają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Łowię nim gł?łwnie sandacze, z łodzi i z brzegu. Szczupaki zazwyczaj jako przył?łw, wędka raczej nie gubi ryb, jest dobrze uzbrojona.Przynęty to najczęściej 10-35g koguty i gumy, ten blak umo?źliwia dynamiczne podbicie cię?źkiego wabia, jest dobry. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Super, teraz ju?ź tylko czekać na sezon.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi