Wojtek B. Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Widze Daniel , ze nie odpoczywasz !Czyli szykujesz sie pelna para na NASZE Brzany z wody stojacej !?Graty za piekne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Widze Daniel , ze nie odpoczywasz !Czyli szykujesz sie pelna para na NASZE Brzany z wody stojacej !?Graty za piekne ryby. Dokladnie tak, buduje forme w trakcie krotkich wypadow na swoja wode U mnie rozmiarowka niemal jedna : wszystko miedzy 52 a 60 cm, licze ze u Was bedzie wiekszy rozrzut Mimo, ze te moje ryby podobne, to prawie nigdy takie same.Tu taka pelniejsza z dzisiejszego poranka. Z dlugim pyskiem. kontra wczorajsza wieczorna... Niby zblizone rozmiary, a ryby inne. Najdziwniejsze jest to ze mieszkaja praktycznie razem. Albo sasiednie stada, albo tez roznica plci (jak u kleni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Uuuuuuuuuuuuuuu Daniel juz zmeczenie w oczach widac.Graty za wytrwalosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Starosc, co tu robic... Staram sie nadgonic stracony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Gratulacje Guzu. No to sobie konkretnie połowiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Gratulacje Guzu. No to sobie konkretnie połowiłeś! EEE tam czasami cos tam sie podhaczy na plytkim, vide watek pstragowy Dzieki za graty.To sa te terminy, w ktore Ty kiedys celowales. Ale rzeczywistosc wygrala Wiesz co staciles... Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar.Sul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pięknie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Aaaaa co mi szkodzi wkleje coś pierwsza polska na otwarcie sezonu jakieś 25-30 minut po północy złowiona na rybke k-j wlasnej produkcji batson 290cm CW.7-21 gr. twin power XTR z zyłeczką 0,16ponieważ brały w przelotach między kleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Na 0,16 musiała być niezła jazda. Gratki dla Ciebie i dla Lecha bo wiem, że też jedną zaliczył. Czekamy na pierwszego suma. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Lechu sam widział minuta moze dwie i w ręce była a jemu chodziły mocniej i dłużej a miał mocniejszy zestaw może z racji tego ze u mnie na miekkim kiju i żylce spokojniejsze były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Aaaaa co mi szkodzi wkleje coś pierwsza polska na otwarcie sezonu jakieś 25-30 minut po północy złowiona na rybke k-j wlasnej produkcji batson 290cm CW.7-21 gr. twin power XTR z zyłeczką 0,16ponieważ brały w przelotach między kleniami Piękna ryba, polskie brzany obiektywnie trzeba przyznać - bardziej urodziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Bo to inne brzany. Gatunków ryb z rodzaju barbus jest przeszło 300. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Gratulacje Michu, nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgadza się! Polskie brzany zarówno ssaki jak i ryby sa najkraśniejsze 70tka przy zamiataniu dna Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i przedwczorajsza wypasiona nocna kobyła 82 na LeviathanMirror10 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us TD Zillion 7'4 1/2-2oz + Ryoga 2020L, momoi takumi 31lb + FC Daiwa HC 28lb krecony na spinwalach no14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale prosiak! Piotrek dowaliłeś do pieca,GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 dzieki mordeczko. To było wtedy po burzy zaraz po tym jak poszedłeś. Dała po kiju tak, że każdemu życze takich wrażeń...każdemu kto wypuszcza takie trofea. Wariotka pływa dalej, wiec myślę że nacieszy jeszcze kogoś. Oby to nie był mięsiarz pozdro,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Piotrek ja już wymiękam przy tych Twoich połowach, kapitalne! Ogromnie gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 @maek7 gratulacje, pięknie musiała sponiewierać Ja po takiej rybie chyba musiałbym przycapnąć na kilka dobrych minut z nadmiaru wrażeń i adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Gdzie nie włażę - Maek. Gratulacje chłopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Piękne barwanny.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dajesz Maek,daaajesz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Pozamiatałeś w tym temacie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Szczere gratulacje Maek - po prostu piękna brzana. Leviatana opanowałeś perfekcyjnie więc czekam na kolejne fotki.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 To i ja się pochwalę Na X rap Olive Green Muddler 8 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi