joker Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Piękna wiślana królowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ostatnio robiłem za przewodnika na Sanie, bity tydzień stanie w wodzie i biczowania rynien. Głównie siadały klenie, trafił się potokowiec, karp , ale główną atrakcją miały być i były brzany. Trochę się z DAWIDspinn z kilkoma pomęczyliśmy Żeby ktoś nie pomyślał, że ja nic nie łapałem i tylko fotki pstrykałem <_< No i ostatnia brzana wraca do wody Wprawdzie mieliśmy nadzieje na lepszą współprace ze strony ryb ale i tak najgorzej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Było super Bartek!! a szczególnie pierwszy dzień i nocka po której niektórzy nie mogli podnieśc sie dwa dni z łozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Odświeżę wątek.Wczorajszy wypad na Oderkę.Nowy PB 73cm na wobka ''Champion 4'' A.Lipinskiego. By pepa73 at 2012-09-17 By pepa73 at 2012-09-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 SHIT TLER który odcinek Sanu jeśli można wiedzieć, mam wrażenie że bardzo kojarzę okolice.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Gratki rybek.pepa73 brzanisko marzenie, teraz to żeś mi dowalił.Tyle razy się tam wybierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Dzięki strzalka. Kiedyś wybierzemy się tam razem.Acha, gratulacje za warciane bolki i sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 To odcinek w okolicach Dubiecka, mój przydomowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Tak też myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Na Warszawskiej Wisełce ostatnio z królowymi kiepsko Moze którys z kolegów dał by namiar na miejscówke z brzegu bede bardzo wdzieczny. A rybki jak cos to i tak oczywiscie NO KILL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na Wisełce brzany z pewnością nie wyginęły choć pewnie trzeba odjechać ze 100 km od w-awy żeby połowić.Na zdje.rybka kolegi Marcina przyłowiona z mojej łodzi podczas sumawania. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tak wygłądała po wyjęciu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włodi Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tak wygłądała po wyjęciu LASKA pierwszej ligi - GRATULACJEPZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 wobi a tak z czystej ciekawosci mozesz pokazac wobka na ktorego się skusiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dzięki(ja tylko prowadziłem prowadziłem ponton) strzeliła w trolu na sumowy zestaw,wiec hol był tylko formallnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 9cm,pękaty sumowy banan na przyponie 25kg.Nie był to dokładnie ten co na zdje.u dołu,tamtego kolega nie chciał oddać (podczas 3 dni łowienia dostał na niego jeszcze 3 sumy). . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Na tym zdje.widać orginał lepiej,puźniej już nie był taki fotogeniczny(sumy go oskrobały do połowy z farby) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Nieźle Marcin, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dzięki Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Moja największa wąsatka 2012.pozdrawiamwujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Piękna ryba! A jaka "ostra"! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Ależ pieknie zapozowała. Piekna Wislana nagroda Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ale usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi