Gruzin Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Dobrze sfocona, piękna brzana. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Piekna barwena,moje gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Zaje.. fota wujek,ryba wygląda tak pieknie że aż nierealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekadventures Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Bardzo miły widok. Na sam widok człowieka serce cieszy co dopiero się dzieje gdy się taką holuje .... mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dzięki za komentarze, tym bardziej że zdjęcie robiłem sobie sam. Jak holuję brzanę mam tylko jedną myśl, żeby nie wyciągnęła całej żyłki .wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artzgodka Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 piękna brzana i fotka też ładna, a brzana to raczej Warszawianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Fajniejszej fotki z Brzaną to chyba nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ajjj jaka śliczność. Super masz pamiątkę. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 (edytowane) Piękne macie brzany na Wisełce. Graty. Edytowane 21 Listopada 2012 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) Janek piękna wąsata i fotka rewelka!Dziś na chwilę wyskoczyliśmy z Tomkiem (Tomasz eS) na Wisłok na szczupaki. Szczupaki chyba już zostały totalnie wyłapane, bo nie mieliśmy nawet stuknięcia, ale za to na 3" ripperka Mann'sa walnęła z opadu taka brzanka. Niezła jazda, trudne miejsce z zatopionym drzewem, ale stary Garbolino Spinny wtrzymał. Edytowane 22 Listopada 2012 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Jeszcze Raz gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Tomek gratuluję pięknej brzany.Ja dopiero się uporałem z monterką nowego hydroforu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Nooo Tomasz. Gratulacje max! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Fajny odkurzacz Niezła jazda musiała być... Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki Panowie, ale fotek nie byłoby, gdyby nie Tomek. I wielkie dzięki dla Józia za doprowadzenie TP XTR do stanu używalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Do zakladki sprzedam dodajcie te zdjecia Brzan a nie sie tu za darmo marnuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Dzięki Panowie, ale fotek nie byłoby, gdyby nie Tomek. I wielkie dzięki dla Józia za doprowadzenie TP XTR do stanu używalności.Tomek jego jeszcze raz by na warsztat i zobaczyć jak po tych zabiegach chodzi może coś by porawił w nim jeszcze, mam pewne przemyślenia .Ale temat obgadamy u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ładny rekin z tej brzany nastroszona jak trzeba do fotki. Gratluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Graty Tomek,żeby jeszcze trzepała łbem w czasie holu to by była prawie jak bass Pozdro. PS. w Irysowni to ich chyba nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Graty Tomek,żeby jeszcze trzepała łbem w czasie holu to by była prawie jak bass Pozdro. PS. w Irysowni to ich chyba nie ma ? Dzięki Wobi. Masz rację w Ire brzan nie ma. Są za to w Anglii, i to takie, ze głowa boli. Angole jednak w ogóle nie łowią ich na spinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) W Angolni to je łowiłem i to dużo (ryby do 80cm),tyle że w tej mojej rzece to się na spina nie dało ,a jak się dalo to nie reagowały.... Nie wiem czy tak jest tam wszędzie bo mam doświadczenie tylko z jedną rzeczką. Mój brat który łowi tam przez kilka lat skusił spinem tylko jedną ok. 40cm. żeby nie było że ściemniam.... Edytowane 23 Listopada 2012 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Piękna baśka : ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 tpegraty za barbusa,ale ma sterownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Moja największa wąsatka 2012.pozdrawiamwujek kapitalna fotka!dopiero teraz zauważyłem!pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 kapitalna fotka!dopiero teraz zauważyłem!pozdrówkaTo samo, nie śledzę wątku, ale foto miażdży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi