goro400 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 WitamKupiłem kołowrotek penn fierce w rozmiarze 2000, lecz w zestawie nie znajdowała się zapasowa szpula. W sklepach wędkarskich nie mogę nigdzie znaleść opcji kupienia zapasowej, dlatego mam pytanie z jakiego kołowrotka szpula pasuje do fierca pozdrawiam goro400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 WitamSzpula zapasowa jest dostępna do tego modelu ale nie ma sensu za nią płacić. Teraz ju?ź za p?łźno ale trzeba było po prostu wziąć Sargusa 2000 z dwiema szpulami za tą samą kasę co Fierce 2000 + druga szpula a mo?źe nawet taniej (przynajmniej jeśli chodzi o ceny szpuli u dystrybutora). Z drugiej strony powinna chyba właśnie od Sargusa pasować. Więc jak ktoś nie u?źywa to mo?źe by m?łgł odsprzedać. Mam Sargusa 6000. Jutro w sklepie sprawdzę, czy podejdzie pod Fierca 6000. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 właśnie nie doczytałem w opisie kołowrotka ?źe nie ma zapasowej szpuli, byłem pewien ?źe jest i zam?łwiłem no ale trudno sie mowi. Marcy$ bede wdzieczny jakbys sprawdził w wiekszym rozmiarze czy pasuje szpulapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Szpulki pasują. Nie ma r?ł?źnicy w wymiarach, czy w pracy kołowrotka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 dzieki Marcy$ za sprawdzenie teraz zostaje mi szukanie takiej szpuli po sklepach, lecz obawiam się ?źe z dostępnością zapasowej szpuli do sargusa moze być podobnie jak z fiercempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Tak mo?źe być. Ewentualnie szukać u?źytkownika Sargusa, kt?łry nie potrzebuje drugiej. Mi osobiście le?źy druga, ale od 6000:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi