milupa Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Jak startował to wydawało mi się że nie dożyje starości, jednak on dał zdawał się nie podlegać prawom ziemskim.Teraz nadszedł ten dzień, przegrał ostatni wyścig [*] Nie żyje Niki Lauda https://www.tvn24.pl/r/artykul/nie-zyje-niki-lauda,937379.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Smutna wiadomość, kolejny człowiek - legenda odszedł [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 (*)https://fili.cc/film/wyscig-2013/22970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Odchodzą wielcy i najwięksi ... Zastanawiam się czasami co napisać poza wyrazami ubolewania i sądzę, że Ci najwięksi chwałę zdobywali czynami, których dokonywali i kolejnymi górami, które pokonywali ... Pozostaje nam brać przykład z tych największych choć dziś w dobie kreowania wszystkiego co tylko można wykreować jest to dla większości stopień nie do pokonania nawet na swoim własnym, małym podwórku ... Chwała i pamięć Zdobywcom Szczytów, które sobie wyznaczali. Odpoczywaj w pokoju panie Lauda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 To był twardziel. Pamiętam Jego rywalizację z Huntem. RIP NIKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Wczoraj w radio byl dosc obszerny wywiad ze znanym niemieckim komentatorem Formuly 1, ktory pieknie mowil o Laudzie. O tym, ze byl bezposrednim czlowiekiem,- tak bezposrednim, ze na poczatku kariery uwazano go za "dupka", on jednak pozostal soba i z czasem rozumiano go coraz lepiej i coraz bardziej szanowano go wlasnie za otwarosc i bezposredniosc, nawet te zbytnia bezposredniosc.Podobno zawsze odbieral telefony osoboscie, nigdy sie nie chowal za menagerow i sekretarki... RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Dzisiaj usłyszałem anegdotkę o Nikim. Otóż wg FIA do kariery zawodnika F1 zalicza się wyścigi, które ukończył. Po pamiętnym wypadku Niki dowiedział się, że nie zaliczono mu wyścigu, na kolejnym spotkaniu kierowców z przedstawicielami FIA zadał pytanie: "Jeśli nie startowałem w tym wyścigu, to gdzie straciłem ucho i dlaczego spaliła mi się głowa?" To był wyjątkowy człowiek, szkoda, że tak mało ich wśród elit współczesnego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Cześć, też go podziwiłem i nie wypada źle mówić o zmarłych. Kierowcą był świetnym zawsze, ale człowiekiem to dopiero po własnym wypadku, bo wcześniej wypadki innych nie robiły na nim wrażenia Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Tak to była legenda w czasach gdy ten sport był niesamowicie niebezpieczny.. Do końca związany z F1 na RTL zawsze był w studio.. No niestety trochę szybko.. (*) (*) (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi