woblery z Bielska Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Nie wiem, jak długo się to utrzyma Czasami sprawdzam tą stronkę, by zobaczyć tendencje wietrzne w swoich okolicach, ale takie zjawisko jakie teraz występuje nad Kielcami widzę po raz pierwszy. Być może za godzinę lub dwie będzie to nieaktualne, póki trwa - warto zobaczyć https://www.windy.com/49.822/19.045?49.921,20.967,8,m:e2dagGT Edyt - już jest w okolicach Buska Zdroju. Edytowane 22 Maja 2019 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ale... co? wrzuć prtscr bo potem zniknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 ale... co? wrzuć prtscr bo potem zniknie...Co, co - nie chcę kawę na ławę, tylko zachęcić do samodzielnego zobaczenia zjawiska. Stronka umożliwia zastosowanie sporego zoom'a, również przesuwania mapy, analizowania siły wiatru w różnych punktach i dzięki temu samodzielnego wyciągania wniosków.Przy okazji - inne lecz również ciekawe zjawisko występuje od Bydgoszczy na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Toć to "cyklon świętokrzyski" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Zrób screena i wstaw bo nie wszyscy zdążą zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 (edytowane) Rzeczywiście cyklon. ???? https://drive.google.com/file/d/1lRkmaDhuNKY03hwHeTaS7ViaShzPfK4V/view?usp=drivesdk Edytowane 22 Maja 2019 przez Lord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 chodzi o ten ciemny cień ? fucktycznie przypomina... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 A to już wiem dlaczego senny jestem cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Dla potomnych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi