pmiszk1 Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Prośba z gatunku tych nierealnych/życzeniowych ale może jakimś cudem Otóż za jakieś 3 tyg będę miał do odebrania łódkę z Augustowa (Wigry 355). Co tu dużo pisać - to jakieś ca 500 km ode mnie (a to tylko w jedną stronę) Gdyby ktoś z Was:- przypadkiem jechał lawetą/znajomy jechał lawetą/ lub leciał z pustą przyczepą z tamtych okolic (może ktoś ma np. takie hobby ),- znał tanią ale rzetelną firmę przewozową wartą polecenia,- miał jakiś inny pomysł na transport będę wdzięczny za pomoc/informacje Edytowane 24 Maja 2019 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 a co nie świadczą usług transportowych ? patrzyłem na przyczepki ostatnio i za 350zł dostarczą w każe miejsce w polsce. Powinni mieć transport... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 (edytowane) Kto ma za 350?Ci konkretnie maja za 700zl Edytowane 24 Maja 2019 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 24 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Furgonetka.pl wystaw zlecenie i zobacz jakie propozycje dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 24 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2019 Sprawdziłem. Limit to 70kg każdy przewoźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nie możesz po prostu po nią pojechać? Ja tydzień temu jechałem po łódkę że Szczecina do Szczytna, 550 km w jedną stronę. Do tego łódź tona, a nie 100 kg jak Wigry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Pojedz pociągiem, wrócisz łodzią. Akurat sprawdzisz jak się sprawuje Powodzenia ! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 O jakich limitach piszesz ? Wystawiasz ogłoszenie i czekasz na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Sądziłem, ze to działa jak sendit czy kurierzyCoś jak oferia? Zaraz lookne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Tam czołg można wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Widzę ze i Ty masz problem.Ja do Lublina muszę ogarnąć transport.Planuję pożyczyć od kolegi samochód zagazowany z hakiem. W 200 zl powinno się zamknąć, plus flaszka Gdyby transport ogarnąć w 350 zl to nie bujalbym się.Ale wychodzi sporo wiecej i nie dziwię się człowiekowi, że tyle liczy.To caly dzien z bani. A jak się jeszcze cos zesra na drodze to jest w plecy.Opcje transportu ma, a jej koszt jest adekwatny do poświęconego czasu i zuzytego paliwa, plus kawa i "hot dog po drodze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Zapytam kolegi. Wprawdzie gania UK-PL lawetami ale może akurat podpasuje jemu takie zlecenie. Jest z Białegostoku Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Nie możesz po prostu po nią pojechać? Ja tydzień temu jechałem po łódkę że Szczecina do Szczytna, 550 km w jedną stronę. Do tego łódź tona, a nie 100 kg jak Wigryskąd te 100 kg ! 120 ma jak nic Co do wyjazdu po łódkę to po moją Wigry byłem dwa razy w Nowince raz z kartonami szpeju do zamontowania a drugi raz po odbiór.Taka wycieczka po wymarzony sprzęt to sama przyjemność a klimat na Podlasiu bajka.Niedaleko Nowinki w bliskiej okolicy ( Szczerba) mamy zajazd /motel ABRO ,pokoje na przyzwoitym poziomie z bardzo smaczną regionalną kuchnią .A smak kartaczy pamiętam do dziś. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 skąd te 100 kg ! 120 ma jak nic Co do wyjazdu po łódkę to po moją Wigry byłem dwa razy w Nowince raz z kartonami szpeju do zamontowania a drugi raz po odbiór.Taka wycieczka po wymarzony sprzęt to sama przyjemność a klimat na Podlasiu bajka.Niedaleko Nowinki w bliskiej okolicy ( Szczerba) mamy zajazd /motel ABRO ,pokoje na przyzwoitym poziomie z bardzo smaczną regionalną kuchnią .A smak kartaczy pamiętam do dziś.Są lepsze kartacze w okolicy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Są lepsze kartacze w okolicy...najlepsze to domowe, tarka ręczna, woreczek lniany,dużo cebuli, majeranku i białe mięso...a co do okolicy Abro to za nim masz Bliznę, kierunek pd- zach. Polecam dłuższe kapcie, patyk i dużo pary w płucach...ciężki, piękny teren i może coś na kiju... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 ...woreczek lniany..Po ostatnim wyciskaniu do tej pory bolą mnie łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 (edytowane) ...za rzadko bywasz w Domu... Edytowane 29 Maja 2019 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Priv Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi