wobler129 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jako, ?źe kupiłem tubę i przewo?źę osobno wędki i osobno kołowrotki... ciekaw jestem czy jest coś takiego jak pokrowiec na kołowrotki - tak by się nie walały po aucie, a były w jednej torbie. Jest coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danlok Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 chyba o to ci chodzi http://allegro.pl/dragon-91-07-001-torba-na-kolowrotki-team- dragon-i2209177444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 http://allegro.pl/etui-na-kolowrotek-team-daiwa-i2194815533. htmlW ten mieszczą mi się dwa kołowrotki wielkości 2500 i 4000. Mogę z czystym sumieniem polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 chyba o to ci chodzi http://allegro.pl/dragon-91-07-001-torba-na-kolowrotki-team- dragon-i2209177444.html Kurcze właśnie coś takiego by się przydało.... Poczekam na urodzinki i za?źyczę sobie na prezent - super - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wobler kup sobie pojedyncze pokrowce na kołowrotki, ewentualnie podw?łjne.Najlepiej się sprawdzają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ja swoje wszystkie do rozmiaru 2500r mam w czymś takim http://www.harrissportsmail.com/Models.aspx?ModelID=15762 rozmiar S idealnie sprawdza się zwłaszcza do daiwy z odkręcaną korbką, z jedną przegrodą lub do kołowrotka ze składaną korbką i szpula zapasową dedykowane pokrowce w 90% są za du?źe i sprzęt w nich lata i wg mnie nie są dostatecznie usztywniane, a szpula lub odkręcana korbka rysuję obudowę kołowrotka w rozmiarze M wchodzą dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Sam u?źywam neoprenowego pokrowca Shimano dodawanego do Twin Powera. Fajna sprawa i porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Torba na kilka kołowrotk?łw fajna rzecz ale w domu.Na rybach bardzo łatwo o włam do auta no i wtedy to co w aucie to zapomnij ?źe zostawią. Osobiście miałem dwa włamy i na szczęście prawie nic wartościowego nie było, aczkolwiek wcześniej jak i teraz nic nie zostawiam w aucie dla złodziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Torba na kilka kołowrotk?łw fajna rzecz ale w domu.Na rybach bardzo łatwo o włam do auta no i wtedy to co w aucie to zapomnij ?źe zostawią. Osobiście miałem dwa włamy i na szczęście prawie nic wartościowego nie było, aczkolwiek wcześniej jak i teraz nic nie zostawiam w aucie dla złodziei.No i to powinno dyskryminować takie torby nad wodą, masz złodziejaszka z lornetką, wypatrzy i pozamiatane .Zostaniesz z jednym kołowrotkiem przy kiju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jozi Ty to się nie śmiej.Mnie oskubali prawie 3 razy na rybach ten 3 raz to było nad wodą ale nie byłem na rybach.Dwa pozostałe włamy w tym samym miejscu w przeciągu dw?łch miesięcy.Ale sprzętu wędkarskiego nie miałem w aucie jedynie jakieś drobiazgi i radio Alpine. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Z tego to się nie śmieję bo mo?źe człowieka szlag trafić jak z...ą sprzęt i jeszcze szyba wybita .Pomysł z torbą na kołowrotki jest dobry ale tylko do domu .Ja się nie boję o auto tylko o kij z kołowrotkiem bo przekracza wartość auta zatankowanego do pełna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja na młynki u?źywam niepotrzebnych kosmetyczek Mojej Najlepszej z Żon.I nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja na młynki u?źywam niepotrzebnych kosmetyczek Mojej Najlepszej z Żon.I nie narzekam Tez jedną zarekwirowałem mał?źonce. Muszę przyznać ?źe jest lepsza ni?ź nie jeden firmowy pokrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A mi ?źona uszyła woreczki takie jak kiedyś na ciapy do szkoły tylko w wersji mini z miękkiego i mięsistego materiału, ściągane sznureczkiem.Sprawdza się w 100% a koszt pewnie ze 4 zł.Na szpulki mam stare etui po okularach i te?ź działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 A mi ?źona uszyła woreczki takie jak kiedyś na ciapy do szkoły tylko w wersji mini z miękkiego i mięsistego materiału, ściągane sznureczkiem.Sprawdza się w 100% a koszt pewnie ze 4 zł.Na szpulki mam stare etui po okularach i te?ź działa Koszt kosmetyczki - chwila strachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Czołem, Odgrzewam, bo szkoda śmiecić nowym. Panowie, przeglądam najdroższy portal w Polsce w poszukiwaniu pokrowca na kołowrotek. Chodzi mi o taki, który będę mógł założyć na kręcił przytwierdzony do wędki. Nie ma, prócz Jaxonów, które w dodatku wyglądają jak nie powiem co. Natknęliście się może na coś fajnego i nie kosztującego po 100 zł jak do Stelli? Dzięki za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) http://kingshad.pl/pokrowiec-na-kolowrotek-c-138.htmlSztywny aż taki nie jest, ale zwykła szmatka też nie. Jest ok jak za tą cenę i ma solidny rzep;) Edytowane 2 Maja 2018 przez karpiu08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 O chyba wezmę. Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Dragon też coś tam ma w tym temacie, a dokładnie to team dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 http://s.aliexpress.com/A3AzeeM7?fromSns= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Cześć, był też link do Aliexpress dwa za ok 7,50 USD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Polecam team dragon, śmieszna cena do tego nieźle wykonane. Kosztuje aż całe 27,5zl na allegro. M mieści Shimano 1000-c2000 L mieści Shimano Daiwa 2500-3000, na daiwe 4000 trochę przymały ale Shimano 4000 wchodzi na styk... Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Ma ktoś może namiar na pokrowce z kieszonką na korbkę? Znalazłem tylko za ponad 100 zł. Może ktoś z ali kupował? Potrzebne mi są dwa pokrowce na kołowrotki Daiwy. Tylko takie co by korbka nie wypadała. Na pozostałe pokręcajki polecam Team Dragona jw na zdjęciu . Mam kilka i są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Mam te Team Dragony i są jak najbardziej godne polecenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 A ja osobiście powątpiewam w sens używania tego typu pokrowców. Kołowrotek zabezpiecza, a co z wędką, linką? Kiedyś transportowałem osobno wędki i kołowrotki w fabrycznych pokrowcach / woreczkach. Aktualnie używam pełnych pokrowców na wędkę z kołowrotkiem co jest znacznie wygodniejsze, ze względu na oszczędność czasu jaki poświęcałem na montaż zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi