Skocz do zawartości

Pokrowiec na kołowrotki

wobler129

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze właśnie coś takiego by się przydało.... Poczekam na urodzinki i za?źyczę sobie na prezent - super - dzięki.

Ja swoje wszystkie do rozmiaru 2500r mam w czymś takim

http://www.harrissportsmail.com/Models.aspx?ModelID=15762

rozmiar S

idealnie sprawdza się zwłaszcza do daiwy z odkręcaną korbką, z jedną przegrodą lub do kołowrotka ze składaną korbką i szpula zapasową

dedykowane pokrowce w 90% są za du?źe i sprzęt w nich lata i wg mnie nie są dostatecznie usztywniane, a szpula lub odkręcana korbka rysuję obudowę kołowrotka

w rozmiarze M wchodzą dwa

Torba na kilka kołowrotk?łw fajna rzecz ale w domu.Na rybach bardzo łatwo o włam do auta no i wtedy to co w aucie to zapomnij ?źe zostawią. Osobiście miałem dwa włamy i na szczęście prawie nic wartościowego nie było, aczkolwiek wcześniej jak i teraz nic nie zostawiam w aucie dla złodziei.

Torba na kilka kołowrotk?łw fajna rzecz ale w domu.Na rybach bardzo łatwo o włam do auta no i wtedy to co w aucie to zapomnij ?źe zostawią. Osobiście miałem dwa włamy i na szczęście prawie nic wartościowego nie było, aczkolwiek wcześniej jak i teraz nic nie zostawiam w aucie dla złodziei.

No i to powinno dyskryminować takie torby nad wodą, masz złodziejaszka z lornetką, wypatrzy i pozamiatane :mellow: .

Zostaniesz z jednym kołowrotkiem przy kiju :lol: .

Jozi Ty to się nie śmiej.Mnie oskubali prawie 3 razy na rybach ten 3 raz to było nad wodą ale nie byłem na rybach.Dwa pozostałe włamy w tym samym miejscu w przeciągu dw?łch miesięcy.Ale sprzętu wędkarskiego nie miałem w aucie jedynie jakieś drobiazgi i radio Alpine.

Z tego to się nie śmieję bo mo?źe człowieka szlag trafić jak z...ą sprzęt i jeszcze szyba wybita :mellow:.

Pomysł z torbą na kołowrotki jest dobry ale tylko do domu :D.

Ja się nie boję o auto tylko o kij z kołowrotkiem bo przekracza wartość auta zatankowanego do pełna B).

• 6 lat później...

Czołem,

Odgrzewam, bo szkoda śmiecić nowym. 

Panowie, przeglądam najdroższy portal w Polsce w poszukiwaniu pokrowca na kołowrotek. Chodzi mi o taki, który będę mógł założyć na kręcił przytwierdzony do wędki. Nie ma, prócz Jaxonów, które w dodatku wyglądają jak nie powiem co. 

Natknęliście się może na coś fajnego i nie kosztującego po 100 zł jak do Stelli?

Dzięki za pomoc. 

• Like 1

Polecam team dragon, śmieszna cena do tego nieźle wykonane. Kosztuje aż całe 27,5zl na allegro.

M mieści Shimano 1000-c2000

L mieści Shimano Daiwa 2500-3000, na daiwe 4000 trochę przymały ale Shimano 4000 wchodzi na styk...68a275239e8e07acd948c1476f501bd9.jpg

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

Ma ktoś może namiar na pokrowce z kieszonką na korbkę?  Znalazłem tylko za ponad 100 zł. Może ktoś z ali kupował? Potrzebne mi są dwa pokrowce na kołowrotki Daiwy. Tylko takie co by korbka nie wypadała. Na pozostałe pokręcajki polecam Team Dragona jw na zdjęciu . Mam kilka i są OK.

A ja osobiście powątpiewam w sens używania tego typu pokrowców. Kołowrotek zabezpiecza, a co z wędką, linką? Kiedyś transportowałem osobno wędki i kołowrotki w fabrycznych pokrowcach / woreczkach. Aktualnie używam pełnych pokrowców na wędkę z kołowrotkiem co jest znacznie wygodniejsze, ze względu na oszczędność czasu jaki poświęcałem na montaż zestawu.