piter v Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Koledzy,potrzebuje porady odnośnie kupna torby na kołowrotki TEAM DRAGON.W tej cenie wydaje się ,że nie ma nic lepszego,wiec czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Co chcesz wiedzieć? Dla mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 ... można też coś znaleźć na Aliexpress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 A ma ktoś jakiś sprawdzony pokrowiec na szpule w rozmiarze 1000-2500(C3000)? Tak, żeby pomieścił 5-6 szpul jako magazyn, a na wyprawy będę sobie 1-2 zabierał w osobnych pokrowcach. Nie musi być z logo marki S czy D. Może być sprawdzony zamiennik fotograficzny, kulinarny czy zupełnieinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 12 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Chodzi o jakość materiałów z jakich jest zrobiony,a przede wszystkim zamka.Ille mogę zrobić przegródek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 14 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 No i torba kupiona,(Team Dragon)w wersji full (dodatkowe kieszenie w środku i nawet na 8 kołowrotków) Wykonanie na super poziomie,polecam.Na sklepach internetowych ta torba jest niedostępna,a mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Szukam sztywnego pokrowca na kołowrotek, który chroniłby przed ewentualnymi uszkodzeniami mechanicznymi. Takie coś w stylu twardego pudełka z miękkim materiałem wewnątrz. Czy ktoś może coś polecić? Edytowane 30 Marca 2019 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Niedawno zakupiłem takie "coś": U mnie jeździ to w plecaku z pudełkami, butelką.Rozmiar kołowrotka to 2500. ???? Edytowane 31 Marca 2019 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Niedawno zakupiłem takie "coś": IMG_20190112_105938_02-960x1280.jpg IMG_20190112_105938_01-960x1280.jpg U mnie jeździ to w plecaku z pudełkami, butelką.Rozmiar kołowrotka to 2500. A gdzie takie „coś” zakupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Zapewne Ali Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Zapewne Ali Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaDostałem od szwagra. Na pewno z aliexpres. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Szybkie pytanie, czy etui/pokrowiec z poniższego linku będzie idealny na TP 15 4000? https://allegro.pl/oferta/shimano-pokrowiec-na-kolowrotek-m-8008882228 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ja tam kupuję zawsze Stelle i pokrowiec mam z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 ale korbe musisz odkręcać. i miejsca na woreczek z zapasowa szpulą też ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Od kilkunastu (albo więcej) lat, używam takich, jak na fotce https://photos.app.goo.gl/M7ScVFTRk7TEM89SACiekawe, czemu już ich nie szyją. Zbyt trwałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wszystkie swoje kołowrotki przechowuję w takich samych pokrowcach od SPRO (fot). Plusy to prosta i trwała konstrukcja zapewniająca odpowiednią ochronę dzięki grubej warstwie pianki w środku, minusy to brak wewnętrznej przegródki na korbę i wielkość ograniczająca wielkość kołowrotka do Shimano 4000 bez zapasowej szpuli (można upchać ale tego nie lubię) i w przypadku kilku takich samych pokrowców - trzeba je podpisać, żeby się nie pomylić pakując graty na ryby. Gwiazdka 3000 w pokrowcu się mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Ja prawie wszystkie, łącznie z gwiazdkami 4000 i tp4000sw, trzymam w pokrowcach Dragona. Do wyboru wersja szara grubo tkana team dragon, zwykla gładka khaki albo szaropomarsńczowa hell anglers. Wymiary te same. Ładniecwchodzi młynek bez koniecznosci składania korby i wrzucić można jeszcze zapasową szpulkę lub ze dwie i drugą korbę np. podwójną. Kosztują psie pieniądze na Alle, coś ok 15 zł, albo poniżej nawet. Bardzo fobra jakość wykonania, trwałe zamki.Mam też 2 pokrowce Shimano, te walcowate z przejrzystą górą i podwójnym suwakiem, mniejszy i większy, też całkiem udane. Mogę polecić.Firmowe neopreny leżą w pudełkach nieużywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Szybkie pytanie, czy etui/pokrowiec z poniższego linku będzie idealny na TP 15 4000? https://allegro.pl/oferta/shimano-pokrowiec-na-kolowrotek-m-8008882228Mam w rozmiarze L i wkładam do niego TP 15 SW 4000xg na styk bez wykręcania/składania korby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 wejdzie na styk. M optymalna do 2500/3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 30 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam, chciałbym odświeżyć trochę temacik. Jak wyglada sprawa w tym roku z pokrowcami ?Jakieś nowości ?Ktoś zapewne kupił kilka lat temu i używa do tej pory, coś godnego polecenia ? Mam mlynki w rozmiarze 2500, 3000 i 4000Jakiś jednokomorowy bądź wielokomorowy który obsłuży mi wielkości w.w. ? Dzięki za sugestie, najlepiej dostępne w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 podrzućcie proszę jakiś sensowny pokrowiec do kołowrotka podpięty do wędki. Najlepiej z przelotem na korbkę. Pacjenci certate lt 5000 i twin power sw 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Sacage Gear za około 5 dych ma neopreny do takich zastosowań. Obczaj na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi