Mufinek27 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Panowie mam pytanie , może ktoś opisać jakie rybki tam są . Chciałbym kupić tam działkę ale najpierw chciałem się cos dowiedzieć . Czy warto ???? ?? Edytowane 25 Maja 2019 przez Mufinek27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 (edytowane) Panowie mam pytanie , może ktoś opisać jakie rybki tam są . Chciałbym kupić tam działkę ale najpierw chciałem się cos dowiedzieć . Czy warto [emoji3] ??Niedźwiedź brunatny co Ty tam robić będziesz? Tam nie ma Sandaczy! Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Maja 2019 przez niedziel_jig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufinek27 Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Robię wywiad właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi