platynowłosy Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Witam Panowie Ja już nie wiem co mówić, nie mówiąc myśleć...Moja Cora, zapowiedziała, że po biegnie sobie swój kolejny maraton w Rymanowej... O wdzięcznej nazwie Jaga Kora.. ale... jak wymawiala słowo "maraton" to tak cicho i niewyraźnie...Jak skończyła, zadzwoniła i głosem zmeczonego maratończyk, rzekła "Tatuś, wiesz co? Pobiegłam, ale ULTRAMARATON, czyli nie 42, a 70 km...USIADŁEM... Dobra, myślę... Chyba się napije.. Ależ jestem z Niej dumny... PozdrawismAlek. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 To i ja wypiję za zdrowie Twojej Super Dziewczyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Nie w Rymanowej a w Rymanowie... Moje okolice gratulacje szczere... Błoto na trasie i warunki ciężkie... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 25 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Dzięki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Miałem dziś nie spożywać, ale za taki wyczyn ... Obowiązkowo choćby piwkiem za zdrowie toast wznoszę. Gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi