zetika16 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 witam mam kilka woblerow salmo fasto cran. i tak sie zastanawiam czy wystarczy odciac ster zeby zrobic z nich zwykle fatso?? probowal ktos?? ciekawe:-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam! ja nie prubowałem ale na 90% to nic z tego nie bedzie....a powodem jest rozmieszczeni obcią?źenia...inne jest dla wobler?łw bezsterowych a inne dla tych ze sterem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 tak wlasnie mi sie wydaje... ale moze jest ktos komu sie zlamal ster i sie wypowie na ten temat:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 F10F: 48,0 g.F10C: 38,0 g.O czym tu jeszcze dumać? Wystarczy sprawdzić i wyciągnąć wnioski...Z Fatso Cranka bez steru powstanie Mikro Maas Marauder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 odrazu się przyznaje ze nie mam doswiadczenia w duzych woblerach... dlatego pytalem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wywiercisz sobie otworki, nawtykasz ołowiu, to i mo?źe wersję tonącą uda się zrobić Znam takich, kt?łrzy w akcie desperacji zwykłą lametą ołowianą sobie radzili i po przer?łbce pływającego jacka na tonącego - złowili ?źyci?łwkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Nie lameta, tylko 30g oliwka doczepiona do przedniego k?łłka kotwicy. Lameta by była zbyt... wyrafinowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Lameta na tylną kotwicę. Pływający Jacek unosi się dupką do g?łry, a tonący opada r?łwnolegle...Wystarczyło docią?źyć zad i.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Nie lameta, tylko 30g oliwka doczepiona do przedniego k?łłka kotwicy. Lameta by była zbyt... wyrafinowana nie takie Jacki z oliwkami widziałem.... po kilka sztuk i te?ź łowiły... hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi