MGOR Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam, Na allegro pojawiły się jakiś czas temu woblery sprzedawane przez osobą z Lubawki. Np. http://www.allegro.pl/item150113017__woblery_nr_6_3_cm_.html http://www.allegro.pl/item150115173__woblery_nr_1_6_6_5_cm_. htmlCo o nich sądzicie? Znacie? Pamiętam, że chyba kolega Jaca wspominał o nich, ale nie na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Uwazam ze sa troche drogie P.S. Woblerki o takich ksztaltach na dodatek z duza iloscia brokatu sa bardzo lowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 mają tak jakby metalowe stery? dobrze widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tak właśnie mi też się tak wydaje, chciałem kupić ale zniechęciły mnie stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 A dla mnie metalowy ster to zaleta woblera. Na kamienistych i żwirowych rzekach oraz potokach to inny ster nie wytrzymuje 2 godzin wędkowania. Sam tego doświadczyłem wielokrotnie przy połowach na Górnej Wiśle,Sole, Skawie, Rabie, Dunajcu, Sanie i ich dopływach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Niczego nie można lekceważyć a te woblerki ladne moze lowne i nie za drogie.Tylko nie podobaja mi sie te metalowe stery ale moze sa praktyczniejsze.____________________________ poperowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wpełni zgadzam się z Cezoratorem - Rzeki jak Dunajec czy inne górskie potrafią szybko zweryfikować każdy plastik....Widły robione na górskie rzeki mają metalowe stery - a są to chyba najlepsze woblery na jakie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 nie łowie na rzekach o kamienistym dnie ale wtym wzgledzie macie napewno racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Czytalem kiedys art producenta woblerow Bóbr (zapomnialem jak sie nazywa) i w nim byl opis przynety w, ktorej Pan producent zamiast steru z poliweglanu umiescil ster z takiej grubszej ciezkiej monety (nie polskiej ) i taki oto woblerek stal sie killerkiem na tamtejsze pstragi Wiec te moga byc podobnie lowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Benito ale musisz pamietac ze wilkosc lowionych ryb zalezy od uzytego nominalu. nie wiem czy wiesz, ale grube ryby biora tylko na grube sumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnyJohn Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Ładne wobki. Porządnie wykonane i cena jest niezbyt wygórowana.Wartałoby kilka takich nabyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi