benito Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Mam nadzieje, ze to dobry dzial na umieszczenie takiego filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Nietypowa?? Dla mnie to typowa obrotówka boleniowa z ołowianym korpusem Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Fajny filmek , szkoda że nie zakończony pokazem pracy w wodzie czy jakimś holem ryby. Moim zdaniem fajnie poradził sobie z uszkiem od obrotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 friko jak widac niektorzy maja specjalne zabawki do wszystkiego. My byśmy sie czarowali z kombinerkami czy innymi szczypczykami, a tam - prosze, maszynka jak sie patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Podobną przynętę dostałem od niemieckiego łowcy boleni. Tak na prawdę to oliwka ołowiana, która na kotwicy ma lametę. Ponoć to działa na bolki i jest tak lotne, że łowi się nimi bolenie z drugiej strony Odry PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mifek napisał:niektórzy mają specjalne zabawki do wszystkiego. My byśmy się czarowali z kombinerkami czy innymi szczypczykami Jak dla mnie, to tworzenie specjalnych urządzeń do wszystkiego jest czarowaniem. Po co robić jakieś specustrojstwa, skoro można użyć dwóch palców i kombinerek? -nie wiem. Ku chwale magii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 sa ludzie produkujacy setki przynet w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 W Irlandii uzywaja tej przynety do polowu troci sam niejedno krotnie widzialem ryby zlowione na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 A propos tego filmiku, gdzie można kupić coś co ten koleś zakłada na drut w 1:41 minucie filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Taką maszynke można dostać w UK i to bardzo tanio.Kolega sobie kupił i kręci obrotówki masowo @Leszczu strzemiączka możesz dostać na allegro, sprzedaja po 100szt w opakowaniu , do obrotówek 1,2,3. A jak dobrze poszukasz to dostaniesz też korale, korpusy,mosięzne korale i paletki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 witam!takie obrotówki to najpopularniejsza chyba przynęta łososiowa na w GB i Irlandii pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Taką maszynke można dostać w UK i to bardzo tanio.Kolega sobie kupił i kręci obrotówki masowo Możesz podrzucić jakiegoś linka na priv albo na forum? Jestem zainteresowany, bo często zmieniam drut w obrotówkach - zazwyczaj jest kiepski. Taka maszynka to fajna rzecz . Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 W Cabelasie znalazłem podobną maszynkę: http://www.cabelas.com/cabelas/en/templates/product/standard -item.jsp?_DARGS=/cabelas/en/common/catalog/item-link.jsp_A& amp;_DAV=MainCatcat20166-cat20362&id=0001631310076a& navCount=4&podId=0001631&parentId=cat20362&maste rpathid=&navAction=push&catalogCode=IA&rid=& parentType=index&indexId=cat20362&hasJS=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Taką maszynke można dostać w UK i to bardzo tanio.Kolega sobie kupił i kręci obrotówki masowo Możesz podrzucić jakiegoś linka na priv albo na forum? Jestem zainteresowany, bo często zmieniam drut w obrotówkach - zazwyczaj jest kiepski. Taka maszynka to fajna rzecz . Pozdrawiam Paweł To i ja się z ciekawością zapoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Pozwole sobie zapodac linka: lure forming tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 napisałem do kolegi o jakieś namiary na takie maszynki jak dostane namiary to z się wami podziele na forum, żeby wszyscy widzieli pozdrawiam ps. kolega powyżej już wam podpowiedział a ja sprawdziłem drugi link zaraz po linku do serwisu y..t..e : link do strony z komponentami i maszynkami: http://www.fishingmegastore.com/view.php?&module=product s&actref=Lure_Making_Components_and_Kits.html link do maszynki: http://www.fishingmegastore.com/-deluxe-wire-forming-tool~15 06.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Tu jeszcze fajna maszynka i filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 link do strony z komponentami i maszynkami: http://www.fishingmegastore.com/view.php?&module=product s&actref=Lure_Making_Components_and_Kits.html link do maszynki: http://www.fishingmegastore.com/-deluxe-wire-forming-tool~15 06.html Zbójeckie ceny , polecam ebaya, paczka strzemiączek 100szt. 2,30$ a koszty wysyłki śmieszne- przesyłka kopertowa, jeśli chodzi o strzemiączka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi