Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Moje Przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Jestem tu nowy jeszcze nie wiem do końca jak się ogarnia to forum ???? GumaOkoń 14cm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Sandacz 17cm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Pokaż coś więcej Edytowane 30 Maja 2019 przez Pavko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Jak możesz lakierować żywe ryby?! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Czapki z głów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Super!Forum szybko ogarniesz. Przy takim talencie nie będziesz miał żadnych kłopotów Tradycyjnie - witaj w swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witamy nowy na forum a odrazu odpalasz takie petardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Seweryn ten okoń to mistrzostwo świata.Pomalowany jak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Sandacz miazga ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider 84 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Pozamiatałes w temacie Real przynęt, rozwaliłeś system. Cały fejsbuk huczy niesamowite rzeczy robisz Kolego. Jak można nabyć te CUDA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Super, że jesteś na jb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Przyszesł gość i pozamiatał tak , że posłoga w temacie real fish aż lśni ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Robisz nas w balona, przecież to są zdjęcia prawdziwych ryb . Pięknie wyglądają . Witaj w swoim wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin907 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witaj Sewerynie ????????dobrze trafiłeś ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin907 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) A reszte Żywcow jeszcze poprosimy ???????????? Edytowane 31 Maja 2019 przez Marcin907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Noo,poprzeczka wysoko zawieszona-Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Tyś waść jest Bruce Lee II!!Wszedł, rozje..ł towarzystwo, i nawet specjalnie się nie spocił Piękne gumidła, okoń mistrz. Nie będę obserwował rozwoju, bo nie widzę co byś mógł poprawić Przyhamuj człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Wolę swoje teorie że szczupaki atakują chętnie to co się w wodzie wyróżnia albo je denerwuje. Jednak nie sposób przejść obojętnie obok takich gum jak Twoje.Ładne są, napisałeś że praca ważniejsza, pokażesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Chylę czoła....Świetna robota!!!Czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Przynęty wyróżniające się, to fakt. Może jakieś filmiki z ich pracą zobaczymy ? Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Witam Panowie i Bardzo Dziękuje za miłe słowo ???? chciał bym wam pokazać więcej gum ale niestety jestem nowy i mam ograniczone możliwości dodawania zdjęć teraz chciałem wam pokazać Nowego Jazgarza 10cm ale zdjęcie nie chce się załadować Gumy robię od 4 lat najpierw dla siebie później dla znajomych od 2 lat jako firma i jak już wspomniałem praca jest dla mnie najważniejsza! Malowanie to drugorzędną sprawa robię gumy typowo opadowe które startują od minimalnych obciążeń nawet te duże jak dostane więcej uprawnień na jerku to zacznę wrzucać materiał i zaraz postaram się dodać Jazgarza 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Jazgarz 10 cm pierwsze próbne malowanie z wczoraj 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zmniejsz zdjęcie i się załaduje bez problemu. A tu wskazówki w pigułce: jerkbait.pl-witamy-na-naszym-forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewro Custom Bait Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Wiem wiem że są za duże , z braku czasu nie siedzę na komputerze działam głównie na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi