Guzu Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witam Kieruje takie pytanie, na oślep, ale może ktoś coś.Kojarzy może ktoś źródło części zamiennych ?Szukam pompy hamulcowej Dziękuje za pomoc i podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttoomm Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Agencja Mienia Wojskowego. Często prócz samych pojazdów oferują pakiety części, w dodatku przeważnie są to części nowe z magazynów. Ogłoszenia o przetargach i oferty bezprzetargowe mają na swojej stronie www. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomidor babinicz Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Biorąc pod uwagę cenę takiej pompy to chce Ci się szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Wpisałem hasło na znanym portalu aukcyjnym , coś na pewno wybierzesz ..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 (edytowane) Ze trzech dostawców nowych części na twarzoksiążce i na portalach aukcyjnych.Od nich brałem trochę szpeju http://www.motodemont.com.pl/ Edytowane 31 Maja 2019 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 https://allegro.pl/oferta/zuk-uaz-sam-ciagnik-pompa-hamulcowa-jednostopniowa-7886449150 jeżeli o taką Ci chodzi, to mam na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 TDM Electronix - UAZy całe, części, czołgi, rakiety, wozy opancerzone, samoloty co tylko chcesz. 30km od Wwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Bardzo dziękuję za odzew.Dotychczas kwestia pozyskania części była po stronie warsztatu robiącego restaurację.Sytuacja jednak wymaga mojego zaangażowania w temat, stąd to zapytanie na forum.Także jestem wdzięczny za odpowiedzi.Naprawdę Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi