Wiesiek2602 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witajcie.Czy może ktoś podrzucić jakieś info, opinie nt multika z tytułu?Jakie przynęty ogarnie maksymalnie, siła hamulca, pojemność szpuli- i jej zamiennoś, oraz dostępność części.Z góry podziękował za wszelaką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Witajcie.Czy może ktoś podrzucić jakieś info, opinie nt multika z tytułu?Jakie przynęty ogarnie maksymalnie, siła hamulca, pojemność szpuli- i jej zamiennoś, oraz dostępność części.Z góry podziękował za wszelaką pomoc. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ok, ale co ma oznaczać ta tabelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Ok, ale co ma oznaczać ta tabelka?Teoretycznie fabrycznie multiplikator jest przeznaczony do przynęt o wadze 10-60gr Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Posiadam takowy multiplikator od niedawna, ale coś już mogę o nim napisać.To bliźniacza konstrukcja Curado 201DSV.4 łożyska + oporowe.Jedno łożysko można dołożyć- na prawą stronę osi głównej-5x9x3.6,2:1 przełożenie.Hamulec o teoretycznej mocy 10kg- i faktycznie jest tak mocny mimo tylko jednej podkładki materiałowej i metalowej.O dużym skoku- co mi bardzo odpowiada.Waga ok 280g.Gabarytowo to duża maszyna- z racji moich wielkich łap- super leży w dłoni.Plecionki Daiwa Tournament EVO 0,26mm weszło 140m.Wahadła 50-90g w mocnym nurcie to dla niego żaden problem.Kręci pod nimi bez oporów, gładko.Zapewne z racji niskiego przełożenia.Najlżejszymi wabiami jakie nim posyłałem były woblery 40 gramowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 <...>Możesz podać linka do tych tabelek? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi