zorro Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ...wirtualnych zapewne bez liku ...Ostatnio w Propilkach capnąłem 3209.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ...wirtualnych zapewne bez liku ...Ostatnio w Propilkach capnąłem 3209.. jeśli mówisz o Troucie to już całkiem ładny kaban. jesteś jeszcze na jedynce czy dwójce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ...wirtualnych zapewne bez liku ...Ostatnio w Propilkach capnąłem 3209.. jeśli mówisz o Troucie to już całkiem ładny kaban. jesteś jeszcze na jedynce czy dwójce? No i się zacznie zaraz.... Może jakiś sparing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 no dziwię się, że jeszcze nikt tego na j.pl nie proponował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Pewnie wszyscy byli w strachu, że się wyda, iż namiętnie grywają... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To kto stawia serva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Oj tam Guzu to podlodowe zawody.Mój koleś z młodym Kolendowiczem bodajże w tamtym roku zdobyli V miejsce w mistrzostwach świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jakby ktoś jeszcze nie miał, a już zatęsknił za przeręblem... http://www.kalassa.net/propilkki2/index.php?id=1&eng=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Pewnie wszyscy byli w strachu, że się wyda, iż namiętnie grywają... <_< Sie nie wstydze. Nie gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Pewnie wszyscy byli w strachu, że się wyda, iż namiętnie grywają... <_< Sie nie wstydze. Nie gram To kiepsko z Tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Pewnie wszyscy byli w strachu, że się wyda, iż namiętnie grywają... <_< Sie nie wstydze. Nie gram To kiepsko z Tobą . Nie koniecznie, spróbowałem i też nie będę grał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ..a co to za gra?? Wolę w realu... nie mylić z działem rybnym pewnej sieci marketów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ..a co to za gra?? Wolę w realu... nie mylić z działem rybnym pewnej sieci marketów <_< Patryk, gdybyś napisał w Realu, to można by się pomylić. A tak jak napisałeś to raczej trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ..a co to za gra?? Wolę w realu... nie mylić z działem rybnym pewnej sieci marketów <_< Takie wiercenie się po tafli w komputerze Grając ekipą przez sieć całkiem niezła zabawa jest Ba! Jako czasoumilacz po całodniowym szczupaczeniu też się sprawdza! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ..a co to za gra?? Wolę w realu... nie mylić z działem rybnym pewnej sieci marketów <_< Patryk, gdybyś napisał w Realu, to można by się pomylić. A tak jak napisałeś to raczej trudno. Janusz, wtedy zakrawałoby kryptoreklamą <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Patryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi