Kuba Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Byles w góre czy w dól od drewnianego mostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 @Rocky, ehhh szkoda tej trotki. Ale przynajmniej widać, że coś się dzieje nad Redą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Rognis, będą następne jak Bozia da Kuba, drewniany most to mi się tylko jeden kojarzy, a raczej jego resztki koło leśniczówki Łowiłem na wysokości Śmiechowa ,czyli poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Kuba, drewniany most to mi się tylko jeden kojarzy, a raczej jego resztki koło leśniczówki Chodzilo o ten, co jest ponizej miejscowosci Reda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORION99 Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Piękny srebrniaczek http://www.pzw.wejherowo.pl/galeria-trociezredy2007.php Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ...ładna rybka, dobrze że na Redzie coś się dzieje, bo na Redze totalna lipa. wysoka woda i prawie zero efektów..padają pojedyncze srebrniaki przy ujściu w Mrzeżynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ryba - piekna Zdjecie - rzyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Reda darzy srebrem Cztery kilo szlachetności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 rocky,kopiesz nas po j......,napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Co tu więcej pisać...Wahadło,głęboki wlew i łup Widziałem jeszcze jednego srebrniaczka ciut mniejszego-70cm złowiony na muche przez gostka z Gdańska.Jednej nie zaciąłem w tempo i wywaliła się tylko pod wierzchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 No fakt, co tu pisać. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a moze by tak naszego rocky'ego okopać co nas będzie dobijał a tak nieco poważniej to nic tylko oddać sie marzeniom albo w koncu na ryby wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Pany, ja i tak się bałem pisać,żeby się koledzy mito(pike)mana nie zwiedzieli ci co to wyłowili w Słupi wsztstkie ryby ,bo umieją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Reda darzy srebrem Ryba i zdjecie - piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Nigdy jeszcze nie łowiłem w Redzie,ale po wynikach widać że jest w czołówce.@rocky,która to twoja troć w tym roku?,pytam,bo sam jestem zerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czwarta :blush:Ale na sześć wypraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 no to statystyka zaj...., nic tylko pozazdrościć i pogratulować..imienniczka Rega nie darzy ostatnio trocią ...nawet stare trociowe wygi chodzą na zero..nie mówiąc juz o miejscowych fachowcach...ja na ok. 10 wypraw jeden kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorbas Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Reda fascynuje,zwłaszcza po obejrzeniu galerii Koła w Wejcherowie.Chcę (może sie uda) spróbować tej rzeki osobiście.Proszę bywalców tego cieku o adresy noclegów nad Redą jeśli takie są.Najlepiej nad ciekawymi odcinkami-może agroturystyka ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 @Rocky, gratuluję srebrniaka Dopiero teraz zobaczyłem twoje nowe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam Kolegów Mam pytanie o poziom wody i jej przezroczystość w Redzie i może jakieś wieści znad wody Myślę nad piątkowym wypadem na rybki ale dawno już nad Redą i nie mam bieżących informacji.Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi